Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

Theatercafé Leiden (dec18) info

Zon 16 Dec | | 14:30 Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

Zondagmiddag 16 december: een welhaast verrassend Kerstige middag in Scheltema!

Prettige acts op het podium, de kaarsjes aan, zoutjes op tafel en een glaasje erbij… een aangename middag tijdens het Theatercafé in Scheltema, we dompelen ons onder in de Kerstsfeer! 

We beginnen met een band uit Haarlem: Maddogs. Ze maken met z’n vieren de middag swingend. En dat met muziek die ze niet eens zelf geschreven hebben! Dat lieten ze namelijk over aan types als Mick Jagger, Amy Winehouse en David Bowie. Want die kunnen er wat van, vinden de Maddogs. Vorige keer brachten ze mevrouw Winehouse op het podium, ditmaal schaft de pot Bowie, heel veel lekkere Bowie.

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins het publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal, maar altijd onvoorspelbaar. Klaas schrijft voor verschillende televisie programma’s en stond bij meerdere cabaretfestivals in de finale. Klaas werkt momenteel hard aan zijn avondvullend cabaret programma en komt vanmiddag nieuw werk op het publiek uit proberen.

We besluiten deze middag na de pauze met een dubbelprogramma van Vetschiller met Kuiper en Berbée. Het mag inmiddels (gelukkig) een traditie heten: de heren van Vetschiller komen het theatercafé gebruiken om hun blik op Kerst en de perikelen rondom deze feestelijkheden over ons uit te strooien. Met sterrenstof verspreid door Kuiper en Berbée. En projecties, interactie en meer maar vooral beleven we dit jaar een Benefietshow voor het Goede Doel!

Het recept blijft hetzelfde: kleine, vriendelijke voorstellingen op zondagmiddag in Scheltema. Wat verandert zijn de acts, steeds weer anders, steeds weer verrassend. We zien U graag!

Ohja, U wist het natuurlijk al lang maar we zitten ook op facebook, U had die pagina al geliked toch?!

https://www.facebook.com/TheatercafeLeiden/

Theatercafé Leiden
16 december, deuren open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur.
Scheltema, Marktsteeg Leiden.
Entree: euro 5,-
Volgend theatercafé: 20 januari 2019

Flyer Theater Cafe Leiden zondag 16-12-18