Scheltema Leiden als trainingslocatie

EEN BIJZONDERE TRAININGSLOCATIE IN HARTJE CENTRUM

De verschillende zalen van Scheltema Leiden verlenen zich ook uitstekend als trainingslocatie. Een ideale trainingslocatie is voor ieder bedrijf anders. Door het verschillende aanbod van ruimtes met ieder zijn eigen sfeer is de kans groot dat je bij ons een geschikte ruimte vindt. Wij ontvangen je graag op onze inspiratie volle locatie!

Wij ontzien organisaties van alle randzaken zodat er een optimale focus ontstaat voor de inhoud van de training. Samen met onze Leidse partners zorgen we voor een heerlijk kopje koffie, een lunch op maat en een aangeklede borrel achteraf. Na een intensieve training zorgeloos met de groep dineren? Geen probleem!

Scheltema Leiden is gemakkelijk te bereiken en daarom een perfecte trainingslocatie in de binnenstad van Leiden. Het Leiden Centraal station ligt op nog geen 10 minuten lopen van onze locatie. Parkeren kan gemakkelijk en veilig direct om de hoek in parkeergarage Lammermarkt.

Door onze ruimtes te verduurzamen en te voorzien van moderne audiovisuele middelen is er een fijne trainingsomgeving gecreëerd die je van alle gemakken voorziet. Een locatie waar de Leidse geschiedenis voelbaar is met de moderne faciliteiten van nu!

Het team van Scheltema Leiden heeft ruime ervaring in het begeleiden en organiseren van menig (bedrijfs)trainingen. In de afgelopen jaren hebben we talloze bedrijven en stichtingen onze services en dienstverlening mogen aanbieden. 

Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071 514 4441 of info@scheltemaleiden.nl.

FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven