Scheltema Leiden als trainingslocatie

EEN BIJZONDERE TRAININGSLOCATIE IN HARTJE LEIDEN.

De verschillende zalen van Scheltema Leiden verlenen zich ook uitstekend als trainingslocatie. Een ideale trainingslocatie is voor ieder bedrijf anders. Door het verschillende aanbod van ruimtes met ieder zijn eigen sfeer is de kans groot dat je bij ons een geschikte ruimte vindt. Wij ontvangen je graag op onze inspiratievolle locatie!

Compleet verzorgt

Wij ontzorgen organisaties van alle randzaken zodat er een optimale focus ontstaat voor de inhoud van de training. Samen met onze Leidse partners zorgen we voor een heerlijk kopje koffie, een lunch op maat en een aangeklede borrel achteraf. Na een intensieve training zorgeloos met de groep dineren? Geen probleem, wij regelen het graag voor u.

Goede bereikbaarheid

Scheltema Leiden is gemakkelijk te bereiken en daarom een perfecte trainingslocatie in de binnenstad van Leiden. Het Leiden Centraal station ligt op nog geen 10 minuten lopen van onze locatie. Het parkeren van de auto kan makkelijk en veilig direct om de hoek in parkeergarage Lammermarkt.

Alle voorzieningen

Door onze ruimtes optimaal te verduurzamen en te voorzien van moderne audiovisuele middelen is er een fijne trainingsomgeving gecreëerd die je van alle gemakken voorziet. Een locatie waar de Leidse geschiedenis voelbaar is met de moderne faciliteiten en mogelijkheden van nu!

Het team van Scheltema Leiden heeft ruime ervaring in het begeleiden en organiseren van menig (bedrijfs-)trainingen. In de afgelopen jaren hebben we talloze bedrijven en stichtingen onze services en dienstverlening mogen aanbieden voor een geslaagde trainingsdag of dagen.

Heb je vragen of wil je even langskomen voor een bezichtiging, wil je een zaal huren of in optie nemen? Neem gerust even contact met ons op!

Telefoon:  071 – 514 4441 of per email:  info@scheltemaleiden.nl


FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven