Het ketelhuis van Scheltema Leiden

BEKIJK ONS KETELHUIS

In het oude Ketelhuis, waar vroeger de stoomketel van het bedrijf stond, is de industriële geschiedenis nog steeds goed voelbaar.

Glazen dak

Het prachtige glazen dak zal het eerste zijn dat opvalt wanneer je het Ketelhuis binnenloopt. Het dak zorgt voor een chique en sfeervolle uitstraling. Overdag komt het daglicht je tegemoet en ’s avonds kun je door het glazen plafond de sterrenhemel zien schitteren. Een echte eye catcher! 

Diners en lunch

Door de aangrenzende open keuken leent het Ketelhuis zich uitermate goed voor lunches en diners. De inrichting van deze ruimte is aan te passen naar elke gelegenheid. Door de goede audiovisuele middelen is het Ketelhuis ook uitstekend te gebruiken voor een vergadering of als break-out ruimte van een congres of symposium. In combinatie met de naastliggende Foyer is het Ketelhuis tevens geschikt voor grootschalige evenementen. 

Culinair aanbod

Scheltema Leiden werkt samen met verschillende goede cateraars uit Leiden. Samen met onze partners hebben wij een uiteenlopend culinair aanbod. Een sit-down diner, lunch, walking dinner, buffet, BBQ of liever live cooking? Niks is te gek en alles is mogelijk!

Neem contact met ons op voor een bezichtiging of voor het geval er vragen zijn.
Bel:  071 – 514 44 41  of Mail:   info@scheltemaleiden.nl


FACTS & FIGURES

CONTACT

SFEERBEELDEN VAN HET KETELHUIS

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven