WELKOM IN HET KETELHUIS VAN SCHELTEMA LEIDEN!

In het oude Ketelhuis, waar vroeger de stoomketel van het bedrijf stond, is de industriële geschiedenis nog steeds goed voelbaar.

Het prachtige glazen dak zal het eerste zijn dat opvalt wanneer je het Ketelhuis binnenloopt. Het dak zorgt voor een chique en sfeervolle uitstraling. Overdag komt het daglicht je tegemoet en ’s avonds kun je door het glazen plafond de sterrenhemel zien schitteren. Een echte eye catcher! 

Door de aangrenzende open keuken leent het Ketelhuis zich uitermate goed voor lunches en diners. De inrichting van deze ruimte is aan te passen naar elke gelegenheid. Door de goede audiovisuele middelen is het Ketelhuis ook uitstekend te gebruiken voor een vergadering of als break-out ruimte van een congres of symposium. In combinatie met de naastliggende Foyer is het Ketelhuis tevens geschikt voor grootschalige evenementen. 

Scheltema Leiden werkt samen met verschillende Leidse cateraars. Samen met onze partners hebben wij een uiteenlopend culinair aanbod gecreëerd. Een sit-down diner, lunch, walking dinner, BBQ of liever live cooking? Niks is te gek en alles is mogelijk!

Neem contact met ons op voor een bezichtiging of voor het geval er vragen zijn. We zijn bereikbaar op 071 514 4441 of via info@scheltemaleiden.nl

FACTS

Ruimte voor 90 gasten

Ruimte voor maximaal 65 zitplaatsen

Oppervlakte van 100 m2

Ruime parkeergelegenheid om de hoek

Slechts op 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station

Voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten

We werken vooral samen met lokale leveranciers

Mogelijkheid om horeca-arrangementen af te nemen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel

Gelegen in de historische binnenstad van Leiden

Midden in het cultuurkwartier van Leiden

Scheltema Leiden is een rolstoelvriendelijke locatie

FACTS

 • Ruimte voor 90 gasten
 • Ruimte voor maximaal 65 zitplaatsen
 • Oppervlakte van 100 m2
 • Ruime parkeergelegenheid om de hoek
 • Slechts op 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station
 • Voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten
 • Wij werken vooral samen met lokale leveranciers
 • Mogelijkheid om horeca-arrangementen af te nemen
 • Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel
 • Gelegen in de historische binnenstad van Leiden
 • Midden in het cultuurkwartier van Leiden
 • Scheltema Leiden is een rolstoelvriendelijke locatie

SFEERBEELDEN VAN HET KETELHUIS

HET KETELHUIS in 360º

HET KETELHUIS in 360º

“Als LeidenAsiaCentre hebben we (vóór Corona) sinds 2015 veelvuldig gebruik gemaakt van verschillende zalen, waaronder het geweldige Ketelhuis en aanpalend terras! Waarom? Scheltema Leiden is de beste locatie van Leiden voor bijeenkomsten met uitstekende catering, werkelijk waar. En ook nog eens tegen alleszins redelijke tarieven en professionele, maar ook persoonlijke service.

Kortom: ‘kanniewachten’ …..   
– Lily Sprangers, Manager LeideAsiaCentre – 

Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl