Een bar met een groene tegelwand.

JE BORREL IN SCHELTEMA LEIDEN

Heb je iets te vieren? Wij verzorgen je aangeklede borrel in ons Theatercafé, de Foyer, de Zagerij, het Ketelhuis of bij mooi weer op onze Terrasboot! Al onze sfeervolle ruimtes hebben een eigen unieke uitstraling en beschikken over een meerdere goedwerkende gezellige bars.

In samenspraak kunnen wij de door jou gekozen ruimte, of een combinatie van meerdere ruimtes, naar jouw wensen inrichten. Door onze aangrenzende ruimtes gezamenlijk te gebruiken is het mogelijk om groepen tot maar liefst 700 gasten te ontvangen.

Maatwerk en veel mogelijkheden

Er zijn uitgebreide mogelijkheden om uw borrel van happen te voorzien. Is er behoefte aan een  aanvullende culinaire invulling? Geen probleem! Samen met onze Leidse cateringpartners zorgen we graag voor een aansluitend diner, een walking dinner of een heerlijk buffet.

Perfecte ligging in Leiden

Scheltema Leiden is voor u en uw gasten gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto, bus als de trein. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Lammermarkt en op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Op zoek naar een originele borrellocatie in de binnenstad van Leiden zie dan hieronder een aantal sfeerimpressies van onze zalen. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen?
Neem dan gerust contact met ons op via 071 – 514 44 41 of info@scheltemaleiden.nl


FACTS & FIGURES

VRAGEN OVER JE BORREL

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven