SCHELTEMA LEIDEN IS DE IDEALE LOCATIE VOOR EEN GEZELLIGE BORREL!

Heb je iets te vieren? Wij verzorgen je aangeklede borrel in ons Theatercafé, de foyer, het Ketelhuis of bij mooi weer op onze Terrasboot! Al onze sfeervolle ruimtes hebben een eigen unieke uitstraling en beschikken over een goedwerkende bar.

In samenspraak kunnen wij de door jou gekozen ruimte, of een combinatie van meerdere ruimtes, naar jouw wensen inrichten. Door onze aangrenzende ruimtes gezamenlijk te gebruiken is het mogelijk om groepen tot 550 gasten te ontvangen.

Er zijn uitgebreide mogelijkheden om uw borrel van happen te voorzien. Is er behoefte aan een  aanvullende culinaire invulling? Geen probleem! Samen met onze Leidse cateringpartners zorgen we graag voor een aansluitend diner, een walking dinner of een heerlijk buffet.

Scheltema Leiden is voor u en uw gasten gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto, bus als de trein. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Lammermarkt en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.

Op zoek naar een originele borrellocatie in de binnenstad van Leiden zie dan hieronder een aantal sfeerimpressies van onze zalen. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071 514 4441 of info@scheltemaleiden.nl.

FACTS

  • Voor groepen tot maximaal 550 gasten
  • Ruime parkeergelegenheid om de hoek
  • Slechts op 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station
  • Voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten
  • Wij werken vooral samen met lokale leveranciers
  • Mogelijkheid om horeca-arrangementen af te nemen
  • Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel
  • Gelegen in de historische binnenstad van Leiden
  • Midden in het cultuurkwartier van Leiden
  • Scheltema Leiden is een rolstoelvriendelijke locatie
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl