Beamer en stoelen in de Theaterzaal van Scheltema Leiden

WELKOM IN ONZE THEATERZAAL!

Door de omvang en centrale ligging is de Theaterzaal het hart van het gebouw. Met zijn nog karakteristieke behouden elementen en zijn prachtige stenen vloer is dit tevens de meest veelzijdige ruimte.

Onze Theaterzaal is voorzien van uitstekende audiovisuele middelen zoals een beamer inclusief groot scherm, microfoons en speakers van hoge kwaliteit. De Theaterzaal is tevens voorzien van een professioneel lichtplan dat naar eigen wens in te stellen is.

Sfeervolle zaal

De Theaterzaal, waarin vroeger de wol tot draden gesponnen werd, biedt talloze mogelijkheden. Kenmerkend voor deze zaal, met een balustrade, zijn de prachtige raampartijen op de begane grond en eerste verdieping. De ramen zorgen voor een mooie lichtinval en zijn tevens door middel van luiken volledig te verduisteren.

Optredens, presentaties en voorstellingen

De Theaterzaal is hierdoor uitermate geschikt voor theateruitvoeringen, verschillende soorten optredens, presentaties, debatten, vergaderingen en workshops. Daarnaast dient de zaal als plenaire ruimte voor congressen, bijeenkomsten of symposia.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging of voor het geval er vragen zijn. We zijn bereikbaar op 071 – 514 44 41 of via info@scheltemaleiden.nlFACTS & FIGURES

CONTACT

SFEERBEELDEN VAN DE THEATERZAAL

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven