Platenbeurs Leiden

The Beatles zijn al meer dan 50 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun platen en CD’s gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”. Dik 50 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 7 APRIL terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 47ste keer, de “BEATLES-MEETING” plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.  Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub. Beatles audio specialist Bob de Jong laat een aantal van zijn unieke Beatles mixen horen en legt in een “mini college” uit hoe ze ontstaan zijn. Beatleskenner Piet Schreuders presenteert een splinternieuw Beatles themanummer van zijn fameuze Furore tijdschrift ! De live muziek wordt verzorgd door “One After 909”. En na de succesvolle vorige editie presenteren Ron Bulters (Velvet/Nederlandse Beatlesfanclub) en Tim Op Het Broek (Kink FM Radio) weer een Beatles Pubquiz !

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met de Nederlandse Beatlesfanclub.

BEAT-MEET 2024 in Leiden is open van 11-16 uur.

De entree bedraagt 7 euro (contant)

Beat-Meet 2024 mag je als Beatlesfan niet missen!

Tags: , ,

Datum

01 dec 2024

Tijd

11:00 - 17:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Variaworld
Variaworld
Telefoon
06 5338 1547
Email
info@variaworld.nl
Website
https://www.facebook.com/variaworld.nl/
Meer Lezen
X
Scroll naar boven