Congreslocatie.jpg

EEN CONGRESLOCATIE BIJ UITSTEK!

Scheltema Leiden is een oude dekenfabriek uit de 19de eeuw. Het pand is dus direct verbonden met de historie van de stad Leiden. Door ons pand te verduurzamen en te voorzien van uitstekende audiovisuele middelen is er een unieke plek gecreëerd voor een congres.

Onze grote Theaterzaal heeft een plenaire capaciteit van 250 zittende bezoekers. We verwelkomen de bezoekers in onze Foyer waar na de registratie een kopje koffie geserveerd wordt. Door het ruime aanbod aan zalen kan de groep gemakkelijk worden onderverdeelt in 4 á 5 subgroepen.

Wij ontzien organisaties van alle randzaken zodat er een optimale focus ontstaat voor de inhoud van het congres. Samen met onze Leidse partners zorgen we voor een heerlijk kopje koffie, een lunch op maat en een aangeklede borrel achteraf. Na het congres op locatie dineren? Gaan we regelen!

Bereikbaarheid

Scheltema Leiden is voor iedere gast gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto, bus als met de trein. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Lammermarkt en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.

Het team van Scheltema Leiden heeft geruime ervaring in het faciliteren van congressen. In de afgelopen jaren hebben we tal van bedrijven mogen verwelkomen in onze congreslocatie.

Contact

Zie hieronder de verschillende beschikbare congreslocaties in Scheltema Leiden. 
Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071-514 4441 of info@scheltemaleiden.nl

FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven