Een bar in een bakstenen gebouw met planten aan de muren.

DE ZAGERIJ, ONZE NIEUWSTE AANWINST

De Zagerij is de nieuwste aanwinst in Scheltema Leiden. In deze ruimte zat vroeger de zagerij van de Lakenhal en deze is nu omgebouwd tot moderne bar. Doordat de karakteristieke muren en vloer intact zijn gebleven, heeft ook deze ruimte de sfeer die je in Scheltema Leiden gewend bent. Door de mooie grote bar en het hoge dak met veel lichtinval, is de ruimte uitermate  geschikt voor feesten, borrels, vergaderingen, diners, presentaties en bedrijfsevenementen.

Naast alle elementen die een bar hoort te hebben, heeft de Zagerij ook de nieuwste audiovisuele   faciliteiten. Denk aan een beamer met groot scherm, een moderne geluidsinstallatie en een professioneel lichtplan dat naar eigen wens aan te passen is. De ruimte is ook voorzien van een klimaatinstallatie waardoor het altijd de gewenste temperatuur is!  Hierdoor kunt u ook voor uw zakelijke evenementen goed terecht in de Zagerij.

De Zagerij is geschikt voor groepen tot ongeveer 130 mensen, heeft een directe ingang aan de marktsteeg en is voorzien van een eigen garderobe en toiletgroep.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging of voor het geval er vragen zijn. We zijn bereikbaar op 071 514 4441 of via info@scheltemaleiden.nl. 

FACTS & FIGURES

CONTACT

SFEERBEELDEN VAN DE ZAGERIJ

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven