Buffetten

BIJZONDER SMAKELIJKE BUFFETTEN

Op zoek naar een manier om gasten een divers aanbod aan gerechten aan te bieden? Dan is het serveren van één of een combinatie van onze buffetten de uitkomst! Serveer een buffet tijdens uw promotieviering of bedrijfsfeest en voorkom dat je alle persoonlijke wensen van de gasten hoeft in te zamelen.

Mogelijkheden

Wanneer gewenst is het mogelijk dat Scheltema Leiden een heerlijk buffet voor u verzorgt voor verschillende aangelegenheden, voor zowel bedrijven en privé aangelegeheden . Zo kun je bij ons terecht voor talloze heerlijke buffetten. Bekijk onze brochure voor een aantal voorbeelden. Er wordt indien gewenst rekening gehouden met de persoonlijke wensen of vegetarische / veganistische voorkeuren van aanwezige gasten.

Neem contact op

Mocht er toch een andere invulling wenselijk zijn dan maken we in overleg een buffet op maat! Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen?
Neem dan gerust even contact op:   071 – 514 44 41  /  info@scheltemaleiden.nl

FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven