AFSTUDEERFEEST

JE AFSTUDEERFEEST HOUD JE IN SCHELTEMA LEIDEN!

Het afsluiten van je studententijd doe je vaak maar een keer in je leven! En dat moet gevierd worden.. Dat kan bij Scheltema Leiden, een authentiek pand gelegen binnen de singels in het centrum van de stad Leiden. Een ideale locatie dichtbij het Centraal Station en met de Lammermarkt garage op een steenworp afstand.

Ons Café, Ketelhuis en foyer hebben zich ruim bewezen als dé ideale locatie voor een afstudeerfeest of – borrel in hartje Leiden! We voorzien je afstudeerborrel graag van een hapje of late night snack. Alle ruimtes zijn voorzien van een uitstekende audio installatie die ook door onze gasten gebruikt kan worden. 

Mocht het budget niet toereikend zijn denken we graag met je mee. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een barlimiet te werken of consumptiemunten uit te delen.

Zie hieronder de verschillende beschikbare ruimtes voor een onvergetelijk afstudeerfeest. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071 514 4441 of info@scheltemaleiden.nl.

FACTS

  • Voor groepen tot maximaal 550 gasten
  • Ruime parkeergelegenheid om de hoek
  • Slechts op 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station
  • Voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten
  • Wij werken vooral samen met lokale leveranciers
  • Mogelijkheid om horeca-arrangementen af te nemen
  • Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel
  • Gelegen in de historische binnenstad van Leiden
  • Midden in het cultuurkwartier van Leiden
  • Scheltema Leiden is een rolstoelvriendelijke locatie
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl