SCH_Voorkant-van-Scheltema-Leiden-aan-de-Oude-Gracht-in-Leiden-1020x680-1.jpg

VOOR ELKE BEHOEFTE EEN ZAAL

Alles over onze ruimtes en de vele mogelijkheden voor zowel particulieren als zakelijke en evenementen.

Scheltema Leiden is een oude dekenfabriek uit de negentiende eeuw. Het pand is dus direct verbonden met de historie van de stad. Door Scheltema Leiden te verduurzamen en te voorzien van uitstekende audiovisuele middelen is er een fijne plek gecreëerd voor ieder evenement.

Zalen met een capaciteit tot 700 gasten

Onze zalen zijn vanwege de ligging gezamenlijk of op zichzelf te gebruiken waardoor we groepen tot 700 gasten kunnen ontvangen. 

Scheltema Leiden telt een zestal zalen; De Foyer, het Ketelhuis, de Theaterzaal, het Theatercafé en de Expo 1 en onze nieuwste aanwinst de Zagerij. Daarnaast is er ook een terrasboot buiten beschikbaar. Wij kunnen voor elke gelegenheid en het aantal gasten de ruimte(s) met elkaar verbinden, bijvoorbeeld voor een mooi bruiloftsfeest of bedrijfsfeest.

Centrale ligging

Scheltema Leiden is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar met zowel de fiets, auto, bus of trein. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Lammermarkt en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor; Vergaderingen, congressen, symposia, workshops, presentaties, diners, borrels, feesten, foto- / filmshoots, beurzen en lezingen.

Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen?
Neem dan gerust contact met ons op via 071 – 514 44 41 of info@scheltemaleiden.nl


BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven