PRIVATE DINING

PRIVATE DINING IN SCHELTEMA LEIDEN

Scheltema Leiden heeft in samenwerking met verschillende Leidse cateraars een uniek culinair aanbod samengesteld. Van het serveren van een mooi drie gangen diner, een wat informeler buffet of walking dinner tot een bijzonder live cooking concept: veel is mogelijk in Scheltema Leiden.

Scheltema Leiden werkt standaard met een menukaart die ieder seizoen wisselt. Als gast kunt u zelf een keuze maken uit het aantal gangen en de verschillende voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke wensen of bijvoorbeeld vegetarische of veganistische voorkeuren. Diners verzorgen wij al vanaf 30 personen.

Samen met onze Leidse wijnleverancier Henri Bloem voorzien we je graag van passende wijnen. Eerst even proeven? De wijnprofessionals van Henri Bloem ontvangen je graag op locatie voor een wijnproeverij.   

Mocht je graag zelf de catering regelen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden!

Zie hieronder de verschillende beschikbare ruimtes voor een sfeervol diner bij Scheltema Leiden. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071 514 4441 of info@scheltemaleiden.nl.

FACTS

  • Voor groepen tot maximaal 550 gasten
  • Ruime parkeergelegenheid om de hoek
  • Slechts op 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station
  • Voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten
  • Wij werken vooral samen met lokale leveranciers
  • Mogelijkheid om horeca-arrangementen af te nemen
  • Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel
  • Gelegen in de historische binnenstad van Leiden
  • Midden in het cultuurkwartier van Leiden
  • Scheltema Leiden is een rolstoelvriendelijke locatie
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl