Stoelen met Mrs en Mr erop tijdens een bruiloft in Scheltema Leiden

BRUILOFT & TROUWFEEST LOCATIE LEIDEN

Scheltema Leiden is de ideale locatie voor uw ceremonie, receptie, diner en bruiloftsfeest. Door de verschillende zalen met allemaal een eigen karakter kijk je per onderdeel weer je ogen uit.

We ontvangen de gasten in de Foyerruimte waarna de ceremonie plaats vindt in onze Expo, Theaterzaal of Ketelhuis. Na de ceremonie volgt het proostmoment om vervolgens te starten met het aansnijden van de bruidstaart. Na de receptie neemt de groep plaats voor het drie gangen menu waarna het feest los barst in de Foyer. En dat allemaal op één locatie!

Bereikbaar en Parkeren

Scheltema Leiden is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar voor zowel met de fiets, auto, bus of de trein. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Lammermarkt en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.

Complete Bruiloftsdag

Wij kunnen de gehele bruiloftsdag verzorgen, van de lunch tot de receptie. Van het diner tot en met een swingende feestavond met band en/of DJ. Hoe de bruiloftsdag er uit moet komen te zien is voor ieder bruidspaar natuurlijk anders. Onze partners uit de regio voorzien uw bruiloft graag van entertainment, culinaire invullingen en aankleding. Wij proberen daarom maatwerk te leveren. Uitgaande van jullie wensen en voorkeuren.

Trouwfeest

Wij kunnen gebruik maken van verschillende ruimtes en voor elke omvang een gezellige en feestelijke sfeer creëren. Dan doen kunnen we doen door de verschillend delen af te sluiten of juist met elkaar te verbinden. Op deze manier is vrijwel elke omvang van het trouwfeest sfeervol, gezellig en warm.
Band of DJ kunnen we op een goede wijze inpassen.

Mogelijkheden

Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen voor je trouwfeest of bruiloft? 
Neem dan gerust contact met ons op:

071 – 514 44 41 of info@scheltemaleiden.nl


FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven