De bar van de Zagerij zaal van Scheltema Leiden

VOOR EEN ONVERGETELIJK BEDRIJFSFEEST!

Scheltema Leiden is een unieke locatie voor het organiseren van bedrijfs- en personeelsfeesten. Onze locatie is geschikt voor groepen tot 500 gasten en kent een ruim aanbod aan verschillende unieke ruimtes welke af te huren zijn voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest.

We bespreken graag jullie wensen en kijken naar de ideale invulling. Dit geldt voor de invulling van het bedrijfsfeest, maar ook voor de aankleding en de catering.

Scheltema Leiden werkt samen met verschillende lokalen leveranciers die een goede bijdragen kunnen leveren aan het bedrijfsevenement!

Band of DJ podium

In onze foyer of de theaterzaal kunnen wij een podium plaatsen waardoor optredens van een band of DJ tot de mogelijkheden behoren. Hebben jullie zelf geen contacten in die wereld? Geen probleem, wij hebben een uitgebreid netwerk van verschillende bands en DJ’s, in verschillende genres.

Door de ligging naast het centraal station, de ruime parkeergelegenheid om de hoek en de unieke uitstraling is Scheltema Leiden een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsfeest van klein tot groot. Ook voor uw privé feest zijn er fantastische mogelijkheden.

Contact

Zie hieronder de verschillende beschikbare ruimtes voor een onvergetelijk personeelsfeest. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? 

Neem dan gerust contact met ons op via 071-514 4441 of info@scheltemaleiden.nl


FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven