BEDRIJFSFEESTLOCATIE

ORGANISEER EEN ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST IN SCHELTEMA!

Scheltema Leiden is een unieke locatie voor het organiseren van bedrijfs- en personeelsfeesten. Onze locatie is geschikt voor groepen tot 500 gasten en kent een ruim aanbod aan verschillende unieke ruimtes welke af te huren zijn voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest.

We bespreken graag jullie wensen en kijken naar de ideale invulling. Dit geldt voor de invulling van het bedrijfsfeest, maar ook voor de aankleding en de catering.

Scheltema Leiden werkt samen met verschillende lokalen leveranciers die een goede bijdragen kunnen leveren aan het bedrijfsevenement!

In onze foyer of de theaterzaal kunnen wij een podium plaatsen waardoor optredens van een band of DJ tot de mogelijkheden behoren. Hebben jullie zelf geen contacten in die wereld? Geen probleem, wij hebben een uitgebreid netwerk van verschillende bands en DJ’s, in verschillende genres.

Door de ligging naast het centraal station, de ruime parkeergelegenheid om de hoek en de unieke uitstraling is Scheltema Leiden een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsfeest van klein tot groot.

Zie hieronder de verschillende beschikbare ruimtes voor een onvergetelijk personeelsfeest. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071 514 4441 of info@scheltemaleiden.nl.

FACTS

  • Voor groepen tot maximaal 550 gasten
  • Ruime parkeergelegenheid om de hoek
  • Slechts op 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station
  • Voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten
  • Wij werken vooral samen met lokale leveranciers
  • Mogelijkheid om horeca-arrangementen af te nemen
  • Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel
  • Gelegen in de historische binnenstad van Leiden
  • Midden in het cultuurkwartier van Leiden
  • Scheltema Leiden is een rolstoelvriendelijke locatie

“Ieder jaar weer is ons afstudeerfeest in Scheltema een groot succes. Het is een ideale locatie voor zowel grote als kleine groepen, voor zowel diners als voor een dansfeestje. Het personeel van Scheltema Leiden is zeer vriendelijk en flexibel.”

Natascha Meewisse, International Institute of Air and Space Law @ Leiden University – 

Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl