Trainingslocatie.jpg

VERGADER IN HET CENTRUM VAN LEIDEN

Scheltema Leiden is een oude wollendekenfabriek gevestigd in het centrum van Leiden. Het monumentale pand is direct verbonden met de Leidse historie en leent zich uitstekend als unieke vergaderlocatie.

De bereikbaarheid is optimaal voor een vergaderlocatie in de binnenstad. Het Leiden Centraal station zit op minder dan 10 minuten lopen van onze locatie. Parkeren doet je gemakkelijk en veilig om de hoek in parkeergarage Lammermarkt.

Scheltema Leiden beschikt over meerdere zalen met allen een eigen look en feel. Er zijn ruimtes met veel lichtinval en donkere ruimtes die een intiemere uitstraling hebben. Samen met onze Leidse partners serveren we indien gewenst een heerlijke lunch in ons restaurant.

Door onze ruimtes te verduurzamen en te voorzien van moderne audiovisuele middelen is er een fijne vergaderomgeving gecreëerd die je van alle gemakken voorziet.

De Expo, het Ketelhuis en de Theaterzaal zijn zalen die zeer geschikt zijn voor het organiseren van een vergadering.  

Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071 514 4441 of info@scheltemaleiden.nl.

FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven