Zakelijke verhuurlocaties in Leiden

De verschillende zalen van Scheltema Leiden zijn geschikt voor uw zakelijke wensen. Door het combineren van de zalen behoren congressen, trainingen, presentaties, vergaderingen en bedrijfsfeesten tot de vele mogelijkheden binnen Scheltema Leiden.

Vergaderlocatie Leiden

Scheltema Leiden, een oude wollen deken fabriek, leent zich uitstekend als vergaderlocatie door de gunstige ligging in Leiden op loopafstand van het Centraal Station. U kunt zelf een sfeervolle vergaderruimte kiezen voor uw vergadering in Leiden.

Lees meer over "Vergaderlocatie Leiden"

Congreslocatie Leiden

Door de meerdere zalen en mogelijkheden zijn wij in staat om voor u een op maat gemaakte oplossing te bieden. Zo is de Scheltema Theaterzaal ideaal als congreslocatie voor een plenaire sessie van maximaal 350 personen. Door de vele andere zalen kunt u na het plenaire gedeelte uw groep gemakkelijk opsplitsen.

Lees meer over "Congreslocatie Leiden"

Bedrijfsfeest locatie Leiden

Scheltema Leiden is een unieke locatie voor het organiseren van bedrijfsfeesten. Scheltema Leiden is geschikt voor groepen van 15 tot 650 personen en kent een ruim aanbod aan verschillende unieke ruimtes welke af te huren zijn voor het organiseren van een mooi bedrijfsfeest.

Lees meer over "Bedrijfsfeest locatie Leiden"

Trainingslocatie Leiden

De verschillende zalen van Scheltema Leiden verlenen zich ook uitstekend als trainingslocatie. Een ideale trainingslocatie is voor ieder bedrijf anders. Door het verschillende aanbod van zalen met ieder zijn eigen sfeer is de kans groot dat u een geschikte zaal vindt.

Lees meer over "Trainingslocatie Leiden"

Presentatie locatie Leiden

Scheltema Leiden heeft alle faciliteiten voor een perfecte presentatie en de robuuste, sfeervolle ambiance zorgt voor een bijzondere ontvangst van de bezoekers van uw presentatie.

Lees meer over "Presentatie locatie Leiden"