GOED ZAKEN DOEN IN SCHELTEMA LEIDEN

Met veel plezier faciliteren wij al jaren verschillende zakelijke evenementen zoals congressen, vergaderingen en symposia op onze unieke locatie in Leiden. Bij ons is het mogelijk om op een inspiratievolle manier te vergaderen, presenteren en discussiëren.

Scheltema Leiden is een oude dekenfabriek uit de 19de eeuw. Het pand is dus direct verbonden met de historie van de stad Leiden. Door ons pand te verduurzamen en te voorzien van uitstekende audiovisuele middelen is er een fijne plek gecreëerd voor ieder zakelijk evenement.

Goed geregeld

Wij ontzien organisaties van alle randzaken zodat er een optimale focus ontstaat voor de inhoud van de bijeenkomst. Samen met onze Leidse partners zorgen we voor een heerlijk kopje koffie en thee, een lunch op maat en een aangeklede borrel achteraf. Na de vergadering met de groep op locatie dineren? Gaan we regelen!

Verschillende ruimtes

Scheltema Leiden telt een zestal zalen en een terrasboot; De Foyer, het Ketelhuis, de Theaterzaal, het Theatercafé en de Expo zalen. Onze Theaterzaal fungeert als plenaire zaal met een maximale zitcapaciteit van 250 gasten. De andere ruimtes worden ingezet als ontvangst- / registratieruimte en als break-out ruimtes. 

Goed bereikbaar en parkeren om de hoek

Scheltema Leiden is voor iedere gast gast gemakkelijk bereikbaar met zowel de fiets, auto, bus als trein. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Lammermarkt en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor; Vergaderingen, congressen, symposia, workshops, presentaties, diners, borrels, feesten, foto-/ filmshoots, beurzen en lezingen.

Kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden, zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je direct een zaal huren / in optie nemen?
Bel:  071 514 4441 of mail  info@scheltemaleiden.nl

FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven