Feestlocatie Leiden

EEN SFEERVOLLE FEESTLOCATIE

Iets te vieren zoals een bruiloftsfeest, een bedrijfsuitje of een verjaardagsfeest? Scheltema Leiden heeft ruime ervaring in het organiseren en verzorgen van een onvergetelijke feestdag of feestavond in de coolste feestlocatie van Leiden.

Door onze aangrenzende ruimtes te combineren is het mogelijk om tot 700 bezoekers te ontvangen. Iedere ruimte heeft een eigen uitstraling en is voorzien van een goedwerkende en gezellige bar. Zeer fijn voor bijvoorbeeld een intiem afstudeerfeestje.

We bespreken graag je wensen en helpen je naar de meest ideale invulling. Dit geldt voor de invulling van uw feestavond, maar ook voor de aankleding en de catering. Scheltema Leiden werkt samen met verschillende lokalen leveranciers die graag bijdragen aan uw feest!

DJ of Band

In onze foyer of de theaterzaal kunnen wij een podium plaatsen waardoor optredens van een band of DJ  tot de mogelijkheden behoren. Heb je zelf geen contacten in die wereld? Geen probleem, wij hebben een uitgebreid netwerk van verschillende bands en DJ’s, in verschillende genres.

Door de ligging van onze locatie naast het centraal station, de ruime parkeergelegenheid om de hoek en de unieke sfeervolle industriële uitstraling is Scheltema Leiden de ideale feestlocatie. Ook voor de fiets is er in de buurt altijd wel een plek!

Neem contact op

Er zijn verschillende beschikbare ruimtes voor een onvergetelijke feestavond. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging en even de sfeer proeven, of wil je een zaal huren / in optie nemen? Alles kan en mag! 


Neem contact met ons op:  071 – 514 44 41 of per email:  info@scheltemaleiden.nl


FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven