SCHELTEMA LEIDEN IS EEN SFEERVOLLE FEESTLOCATIE IN HARTJE LEIDEN!

Een bruiloftsfeest, een bedrijfsuitje of een verjaardagsfeest? Scheltema Leiden heeft ruime ervaring in het organiseren en verzorgen van een onvergetelijke feestdag of feestavond!

Door onze aangrenzende ruimtes te combineren is het mogelijk om tot 550 bezoekers te ontvangen. Iedere ruimte heeft een eigen uitstraling en is voorzien van een goedwerkende bar.

We bespreken graag uw wensen en helpen je naar de meest ideale invulling. Dit geldt voor de invulling van uw feestavond, maar ook voor de aankleding en de catering. Scheltema Leiden werkt samen met verschillende lokalen leveranciers die graag bijdragen aan uw feest!

In onze foyer of de theaterzaal kunnen wij een podium plaatsen waardoor optredens van een band of DJ  tot de mogelijkheden behoort. Heb je zelf geen contacten in die wereld? Geen probleem, wij hebben een uitgebreid netwerk van verschillende bands en DJ’s, in verschillende genres.

Door de ligging naast het centraal station, de ruime parkeergelegenheid om de hoek en de unieke uitstraling is Scheltema Leiden de ideale feestlocatie.

Zie hieronder de verschillende beschikbare ruimtes voor een onvergetelijke feestavond. Zijn er vragen, wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren / in optie nemen? Neem dan gerust contact met ons op via 071 514 4441 of info@scheltemaleiden.nl.

FACTS

  • Voor groepen tot maximaal 550 gasten
  • Ruime parkeergelegenheid om de hoek
  • Slechts op 10 minuten lopen van Leiden Centraal Station
  • Voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten
  • Wij werken vooral samen met lokale leveranciers
  • Mogelijkheid om horeca-arrangementen af te nemen
  • Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel
  • Gelegen in de historische binnenstad van Leiden
  • Midden in het cultuurkwartier van Leiden
  • Scheltema Leiden is een rolstoelvriendelijke locatie
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl