Congres-in-Scheltema-Leiden-1020x680

EEN UNIEKE SEMINAR lOCATIE

Scheltema Leiden is een prachtige oude dekenfabriek uit de 19e eeuw. Het pand is dus direct verbonden met de historie van de stad Leiden. Door ons pand te verduurzamen en te voorzien van professionele audiovisuele middelen is er een unieke plek gecreëerd voor uw bijeenkomst.

Onze grote Theaterzaal heeft een plenaire capaciteit van 250 zittende bezoekers. We verwelkomen de bezoekers in onze Foyer waar na de registratie een kopje koffie geserveerd wordt. Door het ruime aanbod aan zalen kan de groep gemakkelijk worden onderverdeelt in 4 a 5 subgroepen.

Wij ontzien organisaties van alle randzaken zodat er een optimale focus ontstaat voor de inhoud van de bijeenkomst. Samen met onze Leidse partners zorgen we voor een heerlijk kopje koffie of thee, een lunch op maat en een aangeklede borrel achteraf. Na de vergadering met de groep op locatie dineren? Gaan we regelen!

Centrum Leiden parkeren om de hoek

Scheltema Leiden is voor iedereen makkelijk te bereiken met zowel de fiets, lopend, auto, bus als de trein. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Lammermarkt en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.
De locatie is dus voor iedereen goed te bereiken en ligt toch midden in het centrum van het mooie Leiden. Een inspirerend en historisch gebouw met enorm veel mogelijkheden!

Een seminar organiseren in Leiden?

Het team van Scheltema Leiden heeft geruime ervaring in het faciliteren van een seminar. In de afgelopen jaren zijn veel bedrijven je reeds voorgegaan. Kortom wij organiseren gezamenlijk graag een op maat gemaakt seminar of congres.

Wil je langskomen voor een bezichtiging of wil je een zaal huren, een ruimte in optie nemen?
Neem contact met ons: 071 – 514 44 41 of per email info@scheltemaleiden.nl


FACTS & FIGURES

CONTACT

BEKIJK AL ONZE ZALEN

Lege foyer van Scheltema Leiden
FOYER
THEATERZAAL
KETELHUIS
Lege zagerij zaal van Scheltema Leiden
ZAGERIJ
Het Theatercafé op d de hoek van ons gebouw met een bar en tafels en stoelen. Een ideale ruimte voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo 1 , met mooie raampartijen, en stoelen op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo 1
De terrasboot van Scheltema Leiden
Terrasboot
Bekijk Scheltema Leiden in 360 op Google Maps - Je bevindt je nu voor de hoofdingang
IN 360
Scroll naar boven