Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

Funked Up uitverkocht

Vri 5 Apr | | 18:30 15 eur Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

Funked Up Facebook banner editie 05-04-2019 in Scheltema Leiden

Tickets: €15,- online via deze site of via Plato & Velvet in Leiden.

Is het een clubavond? Een minifestival? We weten het zelf ook niet. Hoe dan ook: veel funk, soul, afro, jazz, hiphop, rock en veel gezelligheid. Het is ook op deze Funked Up van 5 april 2019 weer gelukt om een aantal te gekke acts vast te leggen:

FUNKANIZERSAnderhalf jaar terug braken ze al de tent af bij Funked Up, toen nog onder de oude naam Funky Organisers. Hun groovende funk gemixt met moderne oldschool brachten ze alsof hun leven er vanaf hing. Op veler verzoek dan ook weer terug in Scheltema!
https://bit.ly/2SERfzM

GUMBO KINGSMet net hun debuut-ep op zak zijn The Gumbo Kings een vijfkoppig soulmonster uit de Nederlandse Delta. Ze brengen je een echte gumbo van New Orleans Funk, Rhythm ’n Blues and Soul.
https://bit.ly/2EeG7Ay

STRIK & STRAK’S SILENT DISCOVan JB funk funk t/m smerige dikke grooves en van old skool Hip-Hop t/m oude (funky) classics. Plaatjes die gewoon AL-TIJD lekker klinken. Op Funked Up draaien Strik & Strak tegelijkertijd in dezelfde ruimte. Hoe? Koptelefoon op je hoofd > Silent Disco time! > lekker switchen tussen 2 kanalen.
http://bit.ly/2l1RSRc

BANANA SAVANNAH“Good vibes and positive energy.” Dat is waar het bij deze groove-gerichte band om draait. De invloeden van bands als The Meters, Curtis Mayfield, en Parliament-Funkadelic zijn goed terug te horen in hun nummers en met hun hedendaagse kijk op de 70’s maken zij funk weer “fresh”.
https://bit.ly/2EdOkoT

FIKSVurig, stoer, energiek en sexy. Dat is de nonchalante nederfunk van Fiks! Met aangrijpende melodieën en vlijmscherpe Nederlandse teksten zegt deze 5 koppige Haagse band waar het op staat.
https://bit.ly/2BFquAy

VINOFRAUSAls afsluiter in de kleine zaal zal DJ Vinofraus achter de draaitafels komen te staan: verwacht van hem dansbare soul, funk, breakbeat, hipho & electroswing

Let’s get Funked Up!

Funked Up Flyer editie 05-04-2019 in Scheltema Leiden