Popkoor Prestige Leiden

Op 26 november ben je van harte welkom bij een muzikale zondagmiddag die je niet mag missen! Popkoor Prestige Leiden presenteert een gezellig concert in Scheltema Leiden (Marktsteeg 1, Leiden) van 15:00 tot 17:30, met inloop vanaf 14:30 uur.

Onder leiding van de getalenteerde dirigent, Nienke Burgmeijer, brengt Popkoor Prestige Leiden je een onvergetelijke middag vol prachtige muziek die je nu op de radio hoort! De rode draad door het repertoire zal het verloop tussen de vier seizoenen zijn. Wat dit evenement nog specialer maakt, is de aanwezigheid van een geweldige live band die de koorzang zal begeleiden, waardoor de muziek nog meer tot leven komt.

Als klap op de vuurpijl hebben is er een exclusief gastoptreden van de sensationele Juice Vocal Band. Deze getalenteerde vocalisten zullen je verbazen met hun harmonieën en zangkunst.

Zorg ervoor dat je erbij bent voor een middag vol muzikale magie, gezelligheid en plezier. Kaarten à €12,50 zijn nu beschikbaar en kunnen hieronder gekocht worden. Mis dit geweldige concert van Popkoor Prestige Leiden niet en maak van 26 november een dag vol muzikale herinneringen! We zien je graag daar!

Het evenement is afgelopen.

Datum

26 nov 2023
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:30

Kosten

€12,50

Meer Info

Tickets €12,50
Categorie

Organisator

Nienke Burgmeijer
Email
leiden@popkoorprestige.nl
Scroll naar boven