Voorkant affiche mineralenbeurs in Scheltema Leiden op zondag 4 september

Internationale Mineralen- fossielen en sieradenbeurs

Op zondag 4 september aanstaande organiseert de Lapidaristen Vereniging Midden Nederland te Bilthoven de 2de editie van de Internationale Mineralen- fossielen en sieradenbeurs in Leiden. Locatie Scheltema Leiden aan de Marktsteeg 1 in Leiden. De beurs opent haar deuren voor bezoekers vanaf 10:00 tot 17:00 uur.

Dit is de tweede keer dat de Lapidaristen uit Bilthoven deze beurs organiseren in Leiden. En dit gaat gepaard met speciale veiligheidsregels zoals contactloos betalen, en uitstekende ventilatie en buitenluchtverversing. Kaartjes hoeven niet van tevoren te worden gereserveerd en kunt u op de zondag direct kopen bij de entree.

U vind daar standhouders uit binnen- en buitenland die u alles laten zien op het gebied van gesteenten, kristallen, mineralen, fossielen, edelstenen en prachtige sieraden van natuursteen. Daarnaast vindt u ook gereedschappen, boeken, fournituren en machines voor steenbewerking. Te veel om op te noemen en een bezoek meer dan waard.

Ook is er een gratis spel met een leuk presentje en mineralenposter voor alle bezoekende kinderen!

Volwassenen betalen € 6,- entree, kinderen tot en met 12 jaar halve prijs. (€3,-)

Goudsmeden, cabochon slijpen en kralenrijgen zijn leuke, uitdagende én betaalbare hobby’s en de LVMN groeit nog steeds in ledenaantal. Voor meer informatie zie: www.lvmn.nl

Van harte tot ziens op onze beurs op zondag de 4de september! Het wordt tijd om weer iets leuks te doen! (op veilige afstand)

Achterkant affiche mineralenbeurs in Scheltema Leiden op zondag 4 september

 

Het evenement is afgelopen.

Tags: ,

Datum

04 sep 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

Volwassenen betalen € 6,- entree, kinderen tot en met 12 jaar halve prijs. (€3,-)

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

LVMN
LVMN
Email
Bas.oudewortel@gmail.com
Website
http://www.lvmn.nl
X
Scroll naar boven