Funked Up 3 oktober 2022 in Scheltema Leiden

Funked Up – Leidens Ontzet Editie

De 30ste Funked Up!

Na een uitverkochte editie tijdens het vorige Leidens Ontzet wilde we ook nu weer een Funky avond organiseren en wel op zondag 2 oktober!
In de stad is er deze avond weinig te doen omdat het op een zondag valt en al enkele jaren missen wij de live muziek een funky groove die toch gewoon hoort bij dit mooie feest! Kom 2 oktober dus naar Funked Up om de hele avond te dansen en te proosten.
Ook is het onze 30ste editie dus tof als je dat met ons komt vieren!

Line-up:

De Nachtelijke Escapades
Ooit opende De Nachtelijke Escapades in de kleine zaal tijdens Funked Up en was het een van hun eerste optredens. Inmiddels heeft de groep zich in sneltreinvaart ontwikkeld en presenteert Funked Up met trots deze act tot headliner van de avond. Met een onuitputtelijke liefde voor muziek en een onmiskenbaar eigen geluid. Ze spelen naadloos funk, soul, hiphop en ska aan elkaar, resulterend in een vernieuwende en originele sound. Dit in combinatie met hun Nederlandstalige, poëtisch rijke teksten – die geen tekort kennen aan humor – en een flinke dosis energie maakt hun muziek tot een vrolijke, verrassende en unieke ervaring. Hun live optredens zijn een viering van de vrijheid van muziek – simpeler gezegd, EEN FEEST!

Dr Justice & the Smooth Operators
Dr Justice & the Smooth Operators kwamen in 2016 bij elkaar. Door de jaren heen ontwikkelden zij hun eigen stijl tot de perfectie aan toe. Deze ‘Future Funk’ is een mix van Disco, Electronic, Pop, en Funk. Catchy dansbare songs, die je af en toe laten weg-glibberen of volledig omver blazen. Tight chops, drie geweldige achtergrondzangeressen, slappy bas, keytar en een ever-energetic performance.

Coverbak
Coverbak is geen mainstream coverband, maar zoeken met alternatiever repertoire groove met een randje op. Deze 8 koppige band neemt je mee vanaf de jaren 80 met blitze blazers riffs, glamour gitaarsolo’s en brutale basslijntjes.

Johnny & The Spacemachine
Johnny & The Spacemachine zullen de avond openen. Een serieuze band gericht op het niet-serieuze en altijd op zoek naar intergalactische dansmoves. Diep funk grooves, zwoele akkoorden en pompende bassloopjes. Dit alles in combinatie met teksten over het leven, dode katten en fictieve televisiepersonages

Strik & Strak
Deze gasten maken van een verlegen muurbloem nog een meezingende head-banger. Echt hoor, Strik & Strak draaien platen die, of je ze kent of niet, iedereen lekker vindt! Van onbekende smerig dikke beats tot master classic funk en beat poppende Hip-Hop. Het concept van de avond en de mensen bepalen de sfeer en Strik & Strak duiken er vol op in. Verkleed met gekkigheid, straf-atjes, een eigen glitterbol en Funky bakfiets maken ze overal een dikke fissa van!

Het evenement is afgelopen.

Datum

02 okt 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 03:00

Kosten

€16,00

Meer Info

Tickets € 16,-

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Funked Up
Funked Up
Email
contact@funkedup.nl
Website
http://www.funkedup.nl
X
Scroll naar boven