Letterlijk Leiden affiche

De Talkshow – met Onno Blom en Nico Dijkshoorn

De Talkshow – met Onno Blom en Nico Dijkshoorn in Scheltema Leiden op 27 november 2022

Op 27 november gaat een nieuwe literaire talkshow van start in Leiden. Met live publiek en onder presentatie van Onno Blom wordt maandelijks gesproken met de absolute top van de Nederlandse letteren. Nico Dijkshoorn zal als vaste tafelheer aanwezig zijn en Bart Wirtz Trio doet dienst als huisband.

De eerste aflevering van DE TALKSHOW zal in het teken staan het van het WK voetbal. Te gast zijn Marcel van Roosmalen, die furore maakte met zijn voetbalreportages, de boeken over Theo Janssen en zijn Vitesse-trilogie, en Carolina Trujillo, die onlangs een onweerstaanbaar boek publiceerde met de uitgelekte telefoongesprekken tussen Messi en Suarez.

Presentator Onno Blom: “Met De Talkshow komt een droom uit. Het geeft me de kans om de literatuur in Leiden weer een stem te geven. We nemen De Talkshow live op in Scheltema, met publiek. Ik mag de scherpste, slimste, meest veelbelovende en geestigste schrijvers van het land uitnodigen om te komen praten over actuele onderwerpen, brandende kwesties en fonkelnieuwe boeken.”

De Talkshow wordt heel 2023 één keer per maand opgenomen en uitgezonden door Sleutelstad TV. Elke aflevering schuiven er twee literaire gasten aan bij Onno Blom, één gevestigde auteur en één jong en/of nieuw talent. De eerste aflevering wordt op 27 november van 16:00 tot 17:00 uur opgenomen in Scheltema Leiden als onderdeel van de themamaand Letterlijk Leiden.

Reserveer je plekje hier: https://www.eventbrite.com/e/tickets-de-talkshow-met-onno-blom-en-nico-dijkshoorn-474138088787?aff=ebdssbcitybrowse

De Talkshow wordt geproduceerd met hulp van Cultuurfonds Leiden.

Het evenement is afgelopen.

Datum

27 nov 2022
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Letterlijk Leiden
Letterlijk Leiden
Email
evert@letterlijk.nu
Website
http://letterlijk.nu
X
Scroll naar boven