BEAT MEET 2022 (Beatles Beurs) op 30-10-2022 in Scheltema Leiden

Beatles Meeting 2022

INTERNATIONALE BEATLES’ VERZAMELAARS BEURS OP ZONDAG 30 OKTOBER 2022.

The Beatles zijn al meer dan 50 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”.

50 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 30 oktober terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 44ste keer, de “BEATLES-MEETING” plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub. Beatlesfan en verzamelaar Hans Roosenbrand presenteert “Liverpool, The Beatles, Mijn Passie” een boek over zijn liefde voor Liverpool en over het verzamelen van Beatles items.  Ook aanwezig zijn Sven Kruizinga en John Stelck, zij vertaalden 200 liedjes van Paul McCartney in gevat en actueel Nederlands, 80 van die liedjes zijn gebundeld in een boekje dat op de Beatlesbeurs te koop zal zijn en John & Sven komen er ook een aantal zingen ! En er is natuurlijk ook weer Beatles & Sixties Live muziek van Xavier Baudet.

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

BEAT-MEET 2022 in Leiden is open van 11-16 uur. De entree bedraag 6 Euro.

Beat-Meet 2022 mag je als Beatlesfan niet missen!


*Voor meer informatie: franck@leenheerrecords.nl

Het evenement is afgelopen.

Datum

30 okt 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 16:00

Kosten

€ 6,-

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Franck Leenheer
Telefoon
0715131323
Email
franck@leenheerrecords.nl
Website
http://www.beatlesfanclub.nl
X
Scroll naar boven