Lenny Kuhr op zondag 12 juni 2022 in Scheltema Leiden

Lenny Kuhr

Lenny zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior is uitgebracht met als titel: Lenny Kuhr

Een album waarop zij uit haar comfort zone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.

Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma dat ze uit eerder werk en uit haar nieuwe album heeft gedestilleerd:

Ik heb eens gezegd ‘een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven,’ en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden. Misschien omdat ik zo’n dankbare ontvanger ben. Het is de mooiste en levendigste kunstvorm die ik ken. Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt van jou en mij. Over onze existentie en dat wat zich daarin afspeelt.

Het is een feest om weer te kunnen spelen na een tijd van pas op de plaats, lockdowns en steeds veranderende maatregelen. Mijn kompanen Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar en ik hebben jullie gemist.

Tijdens ons optreden communiceren we met jullie door middel van de liedjes. We kennen en herkennen elkaar; jij en ik. En we zijn weer samen. En dat vieren we op de plek waar wij samen zijn.”

Tickets: € 30,00 1 + 1 gratis (2 personen entree)
Er worden twee sets gespeeld van ieder 45 minuten met daartussen een pauze van een klein half uur

Lees hier de recensie van Lenny Kuhr in de Paradiso, Amsterdam op 17-02-2022 of het prachtige interview met Lenny.

Het evenement is afgelopen.

Datum

12 jun 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

€ 30,- (1+1 gratis (2 personen entree)

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

MU6 Rijnland
MU6 Rijnland
Email
info@musaix.org
Website
https://muziekkamer-oegstgeest.org/
X
Scroll naar boven