Winterbier Festival 2022 in Scheltema Leiden op 30-01-2022

Winterbierfestival Leiden

Op zondag 30 januari 2022 vindt voor de vierde keer het Winterbierfestival plaats in Scheltema. Een prachtig pand met een ambachtelijke uitstraling. De ruimtes boven en beneden worden ook deze editie zo veel mogelijk benut. Zoals u van ons gewend bent treft u tijdens het Winterbierfestival Leiden uitsluitend kleine Nederlandse brouwers aan. Zij nemen allemaal een aantal van de door hen gebrouwen winterbieren mee. U ontvangt bij binnenkomst het bestelde startpakket. Later volgt meer informatie over de opzet van deze editie van het festival.

Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.30 uur. Er is één maat glas (15cl). Deelname kost € 12,50 p.p. Extra biermunten kosten: € 2.50 per stuk. Kaarten zijn tot donderdag 28 januari 12.00 uur online te koop en bij de aangesloten slijterijen. Er is een maximale hoeveelheid bezoekers. Op de dag zelf worden de eventueel overgebleven kaarten aan de deur verkocht.

Datum

jan 30 2022

Tijd

13:30 - 18:30

Kosten

€12,00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie
Bierwandeling.nl

Organisator

Bierwandeling.nl
Email
frank@bierwandeling.nl
Website
https://www.bierwandeling.nl/contact/
Tickets € 12,- (startpakket)
X
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl