Theatercafé Leiden - Wij zien u graag!

Theatercafé Leiden – Maart Editie

TheaterCafe zondag 20 maart 2022 in Scheltema Leiden

Zondagmiddag 20 maart weer fijne acts op het podium met een glaasje erbij. Het recept blijft hetzelfde, kleine, vriendelijke voorstellingen op zondagmiddag in Scheltema, wat verandert zijn de acts, steeds weer anders, steeds weer verrassend.

Comedian Rachid Larouz kennen we van Raymann is laat! en Comedy Factory. Wat veel mensen niet weten is dat Rachid ook wortels in het Leidse heeft en vorig jaar nog de Leidse Iftar presenteerde. De diverse gewoonten van de Nederlander en de migrant weet hij op hilarische en verbindende wijze te verwoorden.

Tom Besuyen is singer-songwriter. Na enkele jaren te hebben gewerkt als vocalist en songwriter voor producers en in verschillende formaties is Tom solo op pad gegaan. Live is zijn set uitgekleed tot de naakte essentie, zijn stem en zijn gitaar. Zijn muziek is ontroerend en vervreemdend tegelijk omdat Tom niet alleen zingt over de relaties tussen mensen maar ook over de vreemde rit van het leven.

Doolaard is een familieband met een bijzondere missie. Samen ontdekken de gebroeders Doolaard (Gideon op bas & zang, Frank op gitaar, en Jesper op mandoline) de Amerikaanse folk- en countrymuziek uit de jaren 50 en 60 in de context van het moderne Randstedelijke leven – bijgestaan door Josefien op trekzak en Lisa op banjo. Met het harmonieuze samenspel van de Carter Family, teksten evenzeer geïnspireerd door Hank Williams als Bob Dylan, en samenzang in lijn met de Stanley Brothers drukken ze – door het schrijven van eigen nummers en, zo nu en dan, met het arrangeren van een traditional – hun stempel op deze halfvergeten traditie.

Wij zien U graag!

Theatercafé Leiden 20 maart, deuren open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur.
Scheltema, Marktsteeg Leiden. Entree: euro 10,- (contant)
Volgend Theatercafé: 24 april 2022

 Wij zien U graag!

Namens team Theatercafé Leiden,

Geert Keuter

Ohja, onze Facebookpagina, welhaast om te liken, zó leuk én actueel: https://www.facebook.com/TheatercafeLeiden

Het evenement is afgelopen.

Datum

20 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

14:30

Kosten

€10,00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Theatercafé Leiden
Theatercafé Leiden
Email
geert@studio12.nl
Website
https://www.facebook.com/TheatercafeLeiden/
X
Scroll naar boven