TheaterCafe zondag 20 februari 2022 in Scheltema Leiden

Theatercafé Leiden – Februari Editie

Zo Dan Lieve Lezer!

We pakken de draad weer op en staan op zondagmiddag 20 februari voor u klaar met een mooi programma tijdens het Theatercafé in Scheltema. We nemen daarin de afgelopen twee jaar aan indrukken, belevenissen en gebeurtenissen mee als ware het het leven zelf…

Dichter en organisator Martin M. Aart de Jong treed voor ons op. “Poëzie maakt het leven niet eenvoudiger, maar biedt ruimte voor contemplatie en inzicht. Martin behoort tot de Marginalen, een groep individuele dichters die niet is doorgebroken en toch een zekere bekendheid geniet. Een positie met ongekende vrijheid en een wijds perspectief.” In 2020 verscheen de bundel “Uit de Reisgids van Verlangen”. Martin is in de race voor het stadsdichterschap van de stad Leiden, hij brengt deze middag muzikale ondersteuning mee.

We besluiten de middag met verhalenverteller/zanger Jan van Piekeren. Hij jaagt alweer ruim een kwart eeuw zijn muzikale droom na. Nu zijn dochter gaat trouwen kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt zeker begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek. Van Piekeren demonstreert uitsluitend voor, nooit tegen en staat inmiddels ruim 25 jaar op het punt van doorbreken! Dat beloofd een mooie eerste van een nieuwe reeks theatercafé te worden.

Een beloftevolle middag met doorbraken dus!

Theatercafé Leiden 20 januari, deuren open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur. De huidige regelgeving vraagt ons dat u uw QR-code toont.

Scheltema, Marktsteeg Leiden. Entree: euro 10,- (graag contant, we hebben geen pinding)

Volgend Theatercafé: 20 maart

Het evenement is afgelopen.

Datum

20 feb 2022
Verlopen!

Tijd

14:30

Kosten

€10,00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Theatercafé Leiden
Theatercafé Leiden
Email
geert@studio12.nl
Website
https://www.facebook.com/TheatercafeLeiden/
X
Scroll naar boven