A Steely Dan Experience op het podium

Steely Fan: A True Steely Dan Experience

A True Steely Dan Experience

De New Yorkse band Steely Dan beleefde eind jaren-70 de grootste populariteit met nummers als Rikki Don’t Lose That Number, Do It Again en Reelin’ In the Years. De harmonieën en jazzy, poppy soulgrooves zijn sinds die tijd alleen maar geraffineerder geworden. Je kunt zeggen dat Steely Dan het huidige muzieklandschap flink heeft beïnvloed.

De formatie van muzikale genieën Donald Fagen en Walter Becker tourde nog tot mei 2017. Met het overlijden van Walter Becker in september 2017 is de hoop om de band ooit nog live te zien definitief vervlogen. Steely Fan geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ’the real thing’ te zijn.

Steely Fan brengt parels van de albums Aja, The Royal Scam, en Gaucho ten gehore, maar ook recenter werk van bijvoorbeeld Two against nature komt voorbij.

Steely Fan brengt het onnavolgbare Steely Dan adembenemend dichtbij”

Steely Fan, A Steely Dan Expierence

Coverband Smoes
Smoes is een Utrechtse coverband met een groot repetoir! Soul en rock, Shakira tot De Dijk, voor ieder wat wils! Deze veelkoppige band heeft menig studenten al weten te doen dansen, maar is inmiddels ook te vinden buiten de studentenborrels. Kom dat zien, draai je heupjes en zing mee!

Coverband Snoes

Het evenement is afgelopen.

Datum

23 apr 2023
Verlopen!

Tijd

14:30

Kosten

17,50

Meer Info

Tickets € 17,50

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Steely Fan
Steely Fan
X
Scroll naar boven