Voorkant LVC Swingavond op 17 februari 2023 in Scheltema Leiden

Muziek Trafic presenteert LVC Swingavond

Eindelijk Organiseer ik weer een eigen feest!
Muziek Trafic Presenteert: LVC Swingavond op 17 februari 2023
Deuren openen 20:00
Aanvang 21:00-1:00

Dit keer betreft het een LVC Swingavond. Vernoemd naar de voormalige popzaal in Leiden waar ik zoveel goede muziek heb mogen ontdekken. Daar is het dat ik ben begonnen als plaatjesdraaier, maar ook waar ik veel gespeeld heb met mijn eigen bands en onderdeel ben geweest van de vele Swingavonden. Het LVC die bekent staat om zijn eigenzinnigheid, vernieuwend, goede smaak een plek waar bezoekers zich zelf mochten zijn. Zonder het L(eids) V(rijetijds) C(entrum) had mijn platenkast er heel anders uitgezien hebben.

Tijdens deze avond zet ik de traditie van het LVC voort. Ik draai niet enkel de klassiekers, ook de minder bekende nummers en nieuwere bands, zo herinner ik mij namelijk het LVC. Muziek is Emotie! Vinyl geeft dat perfect weer voor mij. Vinyl kan je aanraken, zien draaien, de hoes kun je open en weer dicht doen en soms ook ruiken. Je kan dan ook van mij verwachten dat ik enkel en alleen Vinyl draai deze avond. Ik wil de emotie overbrengen op jou en je een fantastische muzikale avond geven.

Wees welkom en neem je vrienden mee. Een entreekaart kost €10,00 te verkrijgen via: Muziektrafic@outlook.com óf aan de deur met het risico dat we al uitverkocht zijn.

Het evenement is afgelopen.

Tags: ,

Datum

17 feb 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€10,00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie
X
Scroll naar boven