Leidse Lijsters logo

Leidse Lijsters Festival met B-Kant

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Leiden. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit Leiden en de rest van Nederland.

Op zaterdag 9 oktober om 15:00 is Scheltema Leiden aan de beurt! Dan strijkt de B-kant neer bij ons aan de Marktsteeg 1. Bas Bonthuis ging van indierock, via cabaret, naar een Nederlandstalige popplaat, waarvan Dolf Jansen zegt: “Het is fijn, het is spannend, het is onherkenbaar leuk” De B-kant is een band vol hoekig bespeelde instrumenten, tegendraadse, meerstemmige zangpartijen, en ritmes die soms langzaam richting de afgrond lijken te glijden. Live kunnen ze alle kanten op; van huiskamer tot festival.

De B-Kant in Scheltema Leiden op zaterdag 9 oktober 2021

De optredens van Leidse Lijsters duren 30 á 45 minuten en zijn GRATIS toegankelijk, meer informatie op de Leidse Lijsters Facebookpagina.

Voor het bijwonen van dit optreden moet je een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs, laat je dan binnen 24 uur vóór aanvang testen. Maak een afspraak via https://www.testenvoortoegang.org.

Het evenement is afgelopen.

Tags:

Datum

09 okt 2021
Verlopen!

Tijd

15:00

Meer Info

Facebook

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Current Music
Email
info@currentmusic.nl
Website
http://www.currentmusic.nl
X
Scroll naar boven