Ideecafe in Scheltema Leiden

Groen Ideecafé (apr 2023) – Zelfgemaakt in Leiden – Ontspullen en upcyclen

Ontspullen is goed, maar soms heb je dingen gewoon echt nodig. Waar kies je dan voor? Je bent uitgenodigd om tijdens het komend Groen Ideecafé van 17 april in Scheltema Leiden te onderzoeken hoe je keuzes maakt die jouw leven èn de wereld een stapje verder gaan helpen. Je gaat aan de slag om zelf iets te repareren of iets nieuws te maken uit restmaterialen.

Ben je een maker of reparateur uit Leiden met een duurzame missie? En lijkt het je leuk om je product te presenteren en/of een workshop te komen geven? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan dit café.

We sluiten de avond af met een pubquiz en praten na met een drankje.

Er is weer een stekjes- en ruilboekentafel. Heb je nog een leuke uitgegroeide kamerplant, of een goed boek met duurzaam thema werkloos op de plank staan? Neem het mee om te ruilen tijdens het volgende café.

Programma
19:30 Inloop
20:00 Zelf maken en repareren op zijn duurzaamst
20:20 Introductie en start workshops: zelf maken en repareren
20:45 Pauze
21:00 Vervolg workshops
21:45 Pubquiz
22:00 Afsluiting

Interesse? Neem contact op met het team via groenideecafe@gmail.com

Het Groen Ideecafé wordt georganiseerd door een enthousiast team dat zich vrijwillig inzet. Om een leuk programma te kunnen samenstellen wordt een vrijwillige bijdrage (richtbedrag € 5 à 10 bij deelname aan een avond) erg gewaardeerd. Dat kan op de avond zelf, of door overmaken op het rekeningnummer van Stichting Ideewinkel, NL66TRIO0212327097, onder vermelding van “donatie Groen Ideecafé”.

Het evenement is afgelopen.

Tags:

Datum

17 apr 2023
Verlopen!

Tijd

19:30

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Groen Ideecafé Leiden
Telefoon
+31 (0)6 2726 3520
Email
ideecafe@ideewinkel.nl
Website
https://www.ideewinkel.nl/ideecafe/
X
Scroll naar boven