Funked Up 26 maart 2022 in Scheltema Leiden

Funked Up

Op 26 maart organiseert Funked Up weer een lekkere live muziek avond! Met vijf verschillende acts is het een volle avond en kan je veel nieuwe muzikanten komen ontdekken! We beginnen de avond met een Funky borrel waarna we de optredens van ‘The Backpockets’ en ‘Sven Rozier Group’ krijgen. The backpockets spelen covernummers van Stevie Wonder en Vulfpeck wat betekent dat we een paar zeer lekkere basloopjes te horen gaan krijgen! Sven Rozier is misschien wel één van de meeste bekende Jazz drummers van Leiden. Met zijn nieuwe Group zal die een nieuw geluid komen laten horen!

In de grote zaal treden deze avond NAFT en Gus Walker op! Gus Walker is een compleet nieuwe opzet van de front man van de helaas gestopte band ‘The Distructive Pinguins’. Gus heeft de afgelopen twee jaar aan een nieuw solo album gewerkt met meer diepe reggae en hip-hop vibes. NAFT mag de avond afsluiten en gaan waarschijnlijk echt het dak eraf blazen! Deze bazen uit Gent stonden al heel lang op de Funked Up verlanglijst en zijn er nu eindelijk bij om helemaal los te gaan met ons.

Verder hebben we nog een altijd populaire Silent Disco zaal waar er op twee kanalen funky tunes en groovy beats te horen zijn! De avond begint iets vroeger als normaal en mogen we weer ouderwets tot 02:00 door! Tickets zijn €16 euro, incl garderobe.

Funked Up website: https://funkedup.nl/
Tickets €16,- incl garderobe
Tickets at: https://www.chipta.com/en/tickets/event/47206/funkedup-26-maart-22/event-info/
Instagram: https://www.instagram.com/funkedupleiden/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/625781701830664?ref=newsfeed

Het evenement is afgelopen.

Datum

26 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 02:00

Kosten

€16,00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Funked Up
Funked Up
Email
contact@funkedup.nl
Website
http://www.funkedup.nl
X
Scroll naar boven