Funked Up Festival 5 november 2021 in Scheltema Leiden

Funked Up LIFF 2021

Tijdens en samen met het Leiden International Film Festival (28 oktober t/m 7 november, www.liff.nl) is er weer het leukste funky festivalfeestje van Leiden @Scheltema.  Ook deze keer is het weer gelukt om een aantal te gekke acts vast te leggen:

TEN-HUT
De band omschrijft zich het best als een ratatouille van Arabische peper, overgoten met een funky sausje, geserveerd aan een kokende, kolkende en dampende massa. Van funky sounds tot knallende Arabische grooves met wervelende solo’s en een feestende blazerssectie: Ten-Hut heeft alles in huis om samen met het publiek door het plafond te gaan. Vandaar ook dat ze zullen afsluiten in de grote zaal.

POWER TO THE PIPO
Power To The People serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve solo’s. Rauw, energiek, retefunky en altijd feest. In de lente van 2018 presenteerde ze in een stampvolle melkweg hun debuutalbum “Leipe Shit”. in 2019 brachten ze Pufferfish uit. De band groeide in de afgelopen drie jaar uit tot een populaire live act met 100+ optredens in het ganse land. Tijd voor hun Funked Up debuut!

VELVETS & THE SOULMATES
Alweer een tijdje terug deed Leidse drummer Job Fisser zijn afstudeerconcert nog eens dunnetjes over op Funked Up. And we liked that! Vandaar een carte-blanche voor deze technische & funky drummer. Samen met muzikale vrienden wordt er gejamd alsof Corona nooit bestaan heeft. Wat je kunt verwachten? We don’t know, maar een ding is zeker: het gaat grooven.

MISS NOEKA
Miss Noeka ( Anoek van Veldhuizen), is een Leidse Singer-songwriter met een warme sound en een lekker rauw randje. Ze trekt je aandacht met rake teksten en gevoelige melodieën samen met haar gitaar. Ze stond, o.a. met The George Experience, op festivals in binnen en buitenland, won de Gouden Pet(2019) en bracht afgelopen zomer haar allereerste Single; “Stap voor Stap” uit. Speciaal voor Funked up neemt Miss Noeka saxofoniste Joanna Reed mee op het podium. Samen spelen zij Soulvolle covers met een eigen twist!

FUNK & STRAK’S SILENT DISCO
Het begint een traditie te worden: Strik & Strak die met hun grooves het Ketelhuis tot een dampende dansvloer transformeren.  Strik is er helaas niet bij deze keer, maar niet getreurd want Mr. Funk maakt zijn opwachting met plaatjes die gewoon AL-TIJD lekker klinken. Van JB funk funk t/m smerige dikke grooves en van old skool Hip-Hop t/m oude (funky) classics. Met om 22:00 een Theme Song Filmquiz. Better be there!

Tickets: €15,- (+ €0,60 servicefee) via https://www.chipta.com/tickets/event/42379/funked-up-festival/

Toegankelijk voor alle leeftijden (18- onder begeleiding van 18+), met Coronacheckapp of printje in combinatie met ID.

Funked Up wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Leiden.

Het evenement is afgelopen.

Datum

05 nov 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 23:55

Kosten

€15,61

Meer Info

€ 15,61

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Funked Up
Funked Up
Email
contact@funkedup.nl
Website
http://www.funkedup.nl
X
Scroll naar boven