Affiche Funked Up op zaterdag 3 juli in Scheltema Leiden

Funked Up Festival (zonder 1,5 meter!)

Hoera!!! Na 2 jaar zijn we eindelijk terug met Funked Up! En dat zonder 1,5 meter!
Trots presenteren we: DR JUSTICE & THE SMOOTH OPERATORS // DE NACHTELIJKE ESCAPADES // O’RIORDAN’S SILENT DISCO // EELKE MASTEBROEK // THE BACKPOCKETS // KILOKNALLERS
Funked Up zonder 1,5 meter! Hoe werkt dat?
Mocht je volledig zijn gevaccineerd of de afgelopen 6 maanden Corona hebben gehad dan kun je een bewijs hiervan omzetten in een QR code in de CoronaCheck-app.
Nog geen vaccinatiebewijs? Plan je gratis test in via www.testenvoortoegang.org
(test mag maximaal 40 uur oud zijn). Eventcode is niet nodig.
Negatieve testuitslag binnen? Download de CoronaCheck-app en zet je negatieve uitslag om in een QR code.
Meenemen?
– Legitimatiebewijs
– toegangsticket
– De QR-code
Wij mogen je alleen binnenlaten met de QR-code van testenvoortoegang/ de app CoronaCheck.
Test je onverhoopt positief stuur ons dan een mailtje en dan krijg je je geld terug.
Vragen? Mail naar: info@jazzedup.nl

Over de acts:

THE BACKPOCKETS (Kleine zaal 21:00)
Toen we deze act boekte zaten de meesten nog bij elkaar op het Bonaventuracollege inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder en zijn de vleugels door heel het land verspreid. Toch bleven ze afspreken om muziek te blijven maken en brengen ze op Funked Up een ode aan Vulfpeck en Stevie Wonder.

DE NACHTELIJKE ESCAPADES (Grote zaal om 21:45)
Leiden kan niet meer om deze 5 muzikanten met een onuitputtelijke liefde voor muziek en een onmiskenbaar eigen geluid. Ze spelen naadloos hiphop, reggae, jazz en funk aan elkaar, resulterend in een vernieuwende en originele sound. Dit in combinatie met hun Nederlandstalige, poëtisch rijke teksten – die geen tekort kennen aan humor – en een flinke dosis energie maakt hun muziek tot een vrolijke, verrassende en unieke ervaring. Hun live optredens zijn een viering van de vrijheid van muziek – simpeler gezegd, EEN FEESTJE!
https://bit.ly/3gFCuqM

O’RIORDANS SILENT DISCO (Ketelhuis vanaf 23:00)
Ook bij deze Funked Up mag er geen Silent Disco ontbreken. Deze keer zullen de gebroeders Tom & Chris O’Riordan achter de knoppen zitten en via 2 kanalen de heerlijkste groovy muziek je oren in knallen. Wij zijn fan en niet alleen van skills & muziek als DJ, maar ook van hun activiteiten als Maxiradio en de jazznights in het koffiehuisje.

EELKE MASTEBROEK (Kleine zaal 23:00)
Eerder al werd er 3x carte blanche gegeven aan virtuoos gitarist Eelke Mastebroek en kwam toen met rauwe blues en soul. Eigen werk, maar ook intieme vertolkingen van z’n muziekhelden en dit alles geflankeerd door topmuzikanten. Op veler verzoek komt hij terug.

DR JUSTICE & THE SMOOTH OPERATORS (Grote zaal om 0.00)
Dr Justice & the Smooth Operators kwamen in 2016 bij elkaar. Door de jaren heen ontwikkelden zij hun eigen stijl tot de perfectie aan toe. Deze ‘Future Funk’ is een mix van Disco, Electronic, Pop, en Funk. Catchy dansbare songs, die je af en toe laten weg-glibberen of volledig omver blazen. Tight chops, drie geweldige achtergrondzangeressen, slappy bas, keytar en een ever-energetic performance. Dat kan je altijd verwachten van Dr Justice & the Smooth Operators.
https://bit.ly/35DOcvu

KILOKNALLERS (Kleine zaal 01:00)
Vorige keer knalde De KiloKnallers met een daverende show de laatste precorona editie uit! Achtkoppig sterk, muzikaal testosteron neemt jong en oud mee op een muzikale trip door de wereld van de Ska uit de jaren 50,60. Een feestje maken samen met je publiek, is hun devies. Dat dit geheel wederzijds is bleek uit de vele (publieks)prijzen die ze wonnen in hun nog korte bestaan.
https://bit.ly/35scJ5q

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/3788952441216439  

Deze editie van Funked Up wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Leiden. 

Het evenement is afgelopen.

Tags:

Datum

03 jul 2021
Verlopen!

Tijd

20:30

Kosten

€15,61

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Funked Up
Funked Up
Email
contact@funkedup.nl
Website
http://www.funkedup.nl
X
Scroll naar boven