Een groep mensen poseren voor een foto in een park.

Eurokoor (25-jarig jubileum)

Vier het 25-jarig jubileum van het Eurokoor met ons mee

Het is een mijlpaal die we met trots bereiken – het Eurokoor bestaat 25 jaar! Een kwart eeuw van muziek, vriendschappen en onvergetelijke optredens, allemaal mogelijk gemaakt door onze oprichter Peter Kavelaar. Zijn droom, om mensen door muziek met elkaar te verbinden, dragen wij nog altijd uit.

We nodigen je van harte uit om op 8 oktober te komen kijken naar ons Jubileumconcert, waar we samen een muzikale reis terug in de tijd zullen maken.

Het Eurokoor, onder leiding van Alexander Wentzel, zal een selectie van tijdloze klassiekers uit ons repertoire uitvoeren die de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar weerspiegelen. Uiteraard doen we dit onder begeleiding van onze eigen band, de EuroPacemakers. Samen zullen we een onvergetelijke avond creëren.

Mis deze gedenkwaardige avond niet! De kaartverkoop voor ons jubileumconcert begint binnenkort. Houd onze website in de gaten en wees er snel bij.

Wij hebben er enorm veel zin in om deze avond samen met jullie te beleven. Dit concert is niet alleen een viering van ons verleden, maar ook een voorproefje van de muzikale toekomst die voor ons ligt.

De ticketprijs is €17,50, dit is inclusief een lot voor de Eurokoor Loterij. Tickets zijn alleen van te voren te koop, dit kan door een mail te sturen naar pr@eurokoor.nl onder vermelding van hoeveel tickets men wil kopen.

 

Het evenement is afgelopen.

Tags:

Datum

08 okt 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 23:00

Kosten

17,50

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Eurokoor Nederland
Eurokoor Nederland
Email
pr@eurokoor.nl
Website
https://www.eurokoor.nl/
X
Scroll naar boven