INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZONDAG 22 OKTOBER 2023.

Beatles Meeting 2023

INTERNATIONALE BEATLES’ VERZAMELAARS BEURS IN LEIDEN OP ZONDAG 22 OKTOBER 2023.

The Beatles zijn al meer dan 50 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”. Dik 50 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 22 OKTOBER terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 46ste keer, de “BEATLES-MEETING” plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub. Beatlesfan en verzamelaar Hans Roosenbrand presenteert “Liverpool, The Beatles, Mijn Passie” een boek over zijn liefde voor Liverpool en over het verzamelen van Beatles items. En Beatles audio specialist Bob de Jong laat een aantal van zijn unieke Beatles mixen horen en legt in een “mini college” uit hoe ze ontstaan zijn. En er is Beatles & Sixties Live muziek van Jan van der Plas. En na de succesvolle online editie presenteert de Nederlands Beatlesfanclub nu een “Live” Beatles Pubquiz.

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met de Nederlandse Beatlesfanclub.

BEAT-MEET 2023 in Leiden is open van 11-16 uur.

De entree bedraagt 7 euro

Beat-Meet 2023 mag je als Beatlesfan niet missen!


*Voor meer informatie: franck@leenheerrecords.nl

Datum

22 okt 2023

Tijd

11:00 - 16:00

Kosten

€ 7,-

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Franck Leenheer
Telefoon
0715131323
Email
franck@leenheerrecords.nl
Website
http://www.beatlesfanclub.nl
X
Scroll naar boven