BEAT MEET 2021 (Beatles Beurs) op 13-04-2022 in Scheltema Leiden

BEAT-MEET 2022 (Beatles Beurs)

INTERNATIONALE BEATLES’ VERZAMELAARS BEURS

IN LEIDEN OP ZONDAG 3 april 2022.

The Beatles zijn al meer dan 50 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”.

50 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 3 april terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 43ste keer,  De “BEATLES-MEETING” plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Er zijn ook  stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub.  Michael Stracke uit Duitsland verkoopt en signeert zijn boek over Paul McCartney. Azing Moltmaker van het Beatlesmuseum in Alkmaar presenteert zijn 85ste boek over de Beatles! En er is Beatles & Sixties Live muziek van Xavier Baudet en Jan van der Plas !

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

BEAT-MEET 2022 in Leiden is open van 11-16 uur. De entree bedraag 6 Euro.

Beat-Meet 2022 mag je als Beatlesfan niet missen!

*Voor meer informatie: www.beatlesfanclub.nl

Het evenement is afgelopen.

Tags: , ,

Datum

03 apr 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 16:00

Kosten

€6,00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Franck Leenheer
Telefoon
0715131323
Email
franck@leenheerrecords.nl
Website
http://www.beatlesfanclub.nl
X
Scroll naar boven