Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

Stories of Womanhood #3 info

Don 13 Jun | Theaterzaal | 19:00 Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

banner stories of motherhood in scheltema leiden op donderdag 13 juni 2019

Het is weer zo ver! Stories of Womanhood keert op donderdagavond 13 juni terug met een spiksplinternieuwe editie in Scheltema Leiden. Dé avond waar (voornamelijk) vrouwen het podium betreden om aan de hand van de creatieve kunsten hun verhaal te delen. Stories of Womanhood gelooft namelijk dat de kracht van het persoonlijke verhaal ontzettend groot is. Ons doel is dan ook dat iedereen (vrouw én man én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van verbondenheid, empowerment en inspiratie.

In de vorm van Spoken Word, muziek, theater, storytelling, kunst en nog veel meer schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in de huidige maatschappij. En zoals altijd zijn we ook kritisch naar onszelf, want: is ‘womanhood’ wel iets? En wat verstaan we daar dan onder? Om een lang verhaal kort te maken: het wordt een avond vol persoonlijke verhalen, gestoken in een creatief jasje.

Houd het Facebook event en onze Instagram in de gaten voor het laatste nieuws rondom het programma en scoor je tickets voor €7,00 snel via de link.

poster stories of womanhood in Scheltema Leiden op 13 juni 2019