TheaterCafe in Scheltema Leiden

Theatercafé Leiden – April Editie

TheaterCafe zondag 24 april 2022 in Scheltema Leiden

Ja Hoor!

Zondagmiddag 24 april weer drie fijne acts op het podium met een glaasje erbij én we maken sinds twee jaar de heropstanding van het zoutjesconcept mee. Niet dat het daarom gaat natuurlijk maar… Het recept blijft hetzelfde, kleine, vriendelijke voorstellingen op zondagmiddag in Scheltema, wat verandert zijn de acts, steeds weer anders, steeds weer verrassend.

Ken je dat moment dat je 2,5 diploma’s hebt behaald maar eigenlijk cabaretier wilt worden? Floris Hessing wel. Hij werkt ondertussen onder andere als technicus bij het Sleutelstad radio programma Cultuur071 maar zijn hart klopt graag op het podium. We gaan zijn route volgen op weg dus!

Afgelopen week door een jury gekozen en aangesteld voor drie jaar verschijnt Zoë van de Kerkhof op het podium als kersvers Stadsdichter van de stad Leiden. Van de Kerkhof valt op door haar performance. Zo droeg ze niet alleen heel bevlogen haar gedichten voor, maar ‘rockte’ ze zoals de jury het verwoordde. Niets teveel gezegd. De nieuwe Leidse stadsdichter draagt soms bijna dansend voor en straalt een enorm plezier uit bij wat ze doet.

De muziek van Til in Tune bestaat normaliter uit klinkende jazz standards afgewisseld met spetterende, hartverwarmende soul songs. Huub Walter is de pianist. Een muzikale duizendpoot, smaakvol, fijne ritmes, lekkere loopjes.  De zang is van Tilde van Haaster, een zangeres die het uiterste uit haar stem weet te halen. Een diversiteit aan klankkleuren passeren de revue, zuiver, theatraal en vol passie. Samen vormen ze een oorstrelend soul- en jazzduo met speciaal voor ons een afgestemd Nederlandstalig repertoire deze middag.

Wij zien U graag!

Theatercafé Leiden 24 april, deuren open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur.

Scheltema, Marktsteeg Leiden. Entree: euro 10,- (kontant)

Volgend theatercafé: 15 mei 2022

Namens team Theatercafé Leiden,

Geert Keuter

Het evenement is afgelopen.

Datum

24 apr 2022
Verlopen!

Tijd

14:30

Kosten

€10,00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie

Organisator

Theatercafé Leiden
Theatercafé Leiden
Email
geert@studio12.nl
Website
https://www.facebook.com/TheatercafeLeiden/
X
Scroll naar boven