THEATERZAAL

HIER GEBEURT HET

De Theaterzaal, waarin vroeger de wol tot draden gesponnen werd, biedt talloze mogelijkheden. Kenmerkend voor deze zaal, met een balustrade, zijn de prachtige raampartijen op de begane grond en eerste verdieping. De ramen zorgen voor een mooie lichtinval en zijn tevens door middel van luiken volledig te verduisteren. Ook heeft deze zaal een lichtplan dat naar eigen wens in te stellen is.

 

De Theaterzaal is uitermate geschikt voor theateruitvoeringen, feesten, presentaties, politieke debatten, film, congressen e.d.  

Nog meer ruimte nodig? De aangrenzende Foyer en Theatercafé kunnen makkelijk bij de Theaterzaal betrokken worden. Tevens is het ook mogelijk bij ons in het Ketelhuis sfeervol te dineren.

 

Bekijk hier het Scheltema Leiden diner

 

"Deze zaal was perfect voor onze lezingen! Jeroen en het hele Scheltema team hebben ons geweldig geholpen!"
Aafje
LUMC
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl