LVC Swingavond op 16-10-2021 in Scheltema Leiden

Alternatieve LVC Swingavond 2021

Het is zover! Op 16 oktober gaan we weer lekker feesten van 20:00 tot 01:00!

Na de afzegging vorige keer, de gulle donaties in de feestkas en het lange wachten kunnen we eindelijk weer een nieuwe datum bekend maken!

Op dit moment gaan we er in overleg met Scheltema van uit dat we met zijn allen, na overlegging van een testbewijs of vaccinatiebewijs, op 16 oktober weer naar binnen kunnen. Mocht de situatie in de tussentijd veranderen dan laten we dat op tijd weten.

Om dezelfde reden starten we de kaartverkoop dan ook maar korte tijd vooraf om een situatie als vorige keer te voorkomen.

We houden jullie op de hoogte van verdere details via deze Facebookgroep.

Als achtergrond kunnen we erbij vertellen dat het een feest is, gebaseerd op de oude LVC vrijdag swing formule; moord lijst, alternatieve muziek met de nadruk op tachtiger en negentiger jaren en muziek die daar op aansluit. Iedereen is welkom maar onze ervaring is dat de gemiddelde leeftijd op 45+ ligt. De kaartverkoop zal kort voor het feest starten om de COVID regels zo goed mogelijk te ondervangen.

Tot snel meer nieuws!

Anja
Alphons
Rob

Tags:

Datum

okt 16 - 17 2021

Tijd

20:00

Locatie

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
Categorie
Alternatieve LVC Swingavond

Organisator

Alternatieve LVC Swingavond
Email
lvcleiden@xs4all.nl

Volgende Keer

X
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl