Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

TheaterCafé Leiden (februari 2020 editie) info

Zon 16 Feb | Theaterzaal | 14:30 Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

Data TheaterCafe Leiden in het eerste kwartaal van 2020 gehouden in Scheltema Leiden

Zijn we weer, stuntteam Theatercafé Leiden met een vers gevuld Theatercafé en wel op zondagmiddag 16 februari op het podium van Scheltema. Zoals U van ons gewend bent met vier acts met dit keer poëzie, humor en muziek op hét laagdrempelig podium.

Britt Gerhardt is een singer songwriter met ook verrassende covers. Teksten over verloren liefdes en kip taco’s. “Haar dromerige geluid lokt je naar binnen. Zodat haar teksten vervolgens pijlen op je hart schieten. Toont haar donker terwijl ze het licht volgt.” Haar muziek valt te omschrijven als een mix tussen folk, indie en pop. Met inspiraties als Villagers en Awkward I.

Chris van der Ende is een stand up comedian met een behoorlijke staat van dienst. Hij is niet alleen een comedian met een goed gevoel voor timing maar zeker ook een veelbesproken comedian. Hij trad op bij The Comedy Factory, bij het programma van Jorgen Raymann, bij Guzman presenteert en aan diverse televisieprogramma’s waaronder De Slimste Mens (hij won nét niet…) bijgedragen.

Met de poëzieweek net achter de rug en een herdruk van zijn bundel ‘Zinnen op een schoonheid’ kijken we uit naar de gedichten van Han Ruijgrok. Hij komt er een aantal voordragen uit zijn bundel en spreekt ook zijn recenter werk uit. De stand van de stad, de wereld en de blik van Ruijgrok.

Zangeres en songwriter Narda Miedema komt uit Noordwijk, en besluit deze middag. Sinds begin 2014 speelt zij solo. Je kunt Narda met haar piano | gitaar | mondharmonica op diverse plaatsen zien en horen optreden; je zou haar kunnen kennen van een eerder optreden in het theatercafé in 2017. Verwacht heerlijke gevoelige jazzy popsongs.

Het belooft een mooie middag te worden tijdens het theatercafé. Wij zien U graag!

Theatercafé Leiden 16 februari, deuren open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur.

Scheltema, Marktsteeg Leiden. Entree: euro 5,- (graag contant, we hebben geen pinding)

Volgend theatercafé: 15 maart  2020