Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

The Stream info

Don 12 Apr | | 19:30 Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

“The Stream presents”

 

Op donderdag 12 april presenteert The Stream hun nieuwe album Sweet Sally, Sad Departure op vinyl. Gedurende 2017 nam de band het album op in Studio Nieuwplaatz. Alle instrumenten en zang op Sweet Sally, Sad Departure zijn 100% echt en door echte musici gespeeld en gezongen. Geen midi, geen samples. Alle strijkers, blazers, bas, drums, pauken, piano’s zijn allemaal echte instrumenten. Zelfs het pijporgel is “the real deal”, dat is namelijk het Flentrop orgel van Stadsgehoorzaal Leiden.

 

Sweet Sally, Sad Departure werd opgenomen door Lucas Meijers en gemixt door Eric Coen Versteeg in Studio Nieuwplaatz in Leiden.

Het album is gemasterd in Studio Groenland in Hilversum door Bastiaan Kuijt, die onlangs een Grammy won voor zijn bijdrage aan het album van Barbara Hannigan & LUDWIG.

 

De prachtige artwork is van de hand van Leidse kunstenaar Casper Faassen. Op de afbeelding is Rosa Allessie te zien, die als danser de rol van Sally vertolkt in de voorstelling, waarin de 12 orkestrale popsongs samen het verhaal vertellen van Sally, een zoektocht naar vrijheid en het verlangen naar acceptatie.

 

The Stream zal deze avond optreden in uitgebreide bezetting met maar liefst 12 muzikanten. De show is een combinatie van muziek, dans van Rosa Allessie en projectie door de Beeldjutters.

 

Het album is reeds online via Spotify, Apple Music etc. te beluisteren.

 

 

The Stream presenteert meer dan alleen hun nieuwe album en show.

Gedurende de avond zullen er diverse bands optreden. De line-up hiervan wordt binnen kort bekend gemaakt.

 

19:30 Deur open

20:00 Start programmering

00:00 Einde

 

Tickets €10,- (early bird) verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/thestream

 

www.thestream.nl

facebook.com/thestreamband

instagram.com/thestreamband

youtube.com.thestreamband