Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

Bestel uw kaarten FUNKED UP @LIFF, Zat 10 Nov 20:30

Vergeet niet eerst uw naam en e-mail adres in te vullen.

FUNKED UP @LIFF tickets

Zat 10 Nov | Theaterzaal | 20:30 15,50 eur Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

Zaterdag 10 november is er weer Funked Up @ LIFF! De beste acts gecombineerd met fijne vibes!

We watertanden zelf enorm van de programmering en we nodigen je dan ook maar al te graag uit om je onder te dompelen in funk, soul, jazz, hip-hop, afro & latin. De eerste acts die we bekend kunnen maken zijn meteen niet de minste:

 

TenTemPiés

Het is tijd om je dansschoenen uit het vet te halen, want TenTemPiés gaan weer op tour! In maart 2018 vierde de Amsterdamse band met Chileens bloed hun tienjarig jubileum met hun grootste headline show ooit, een zinderende avond in de grote zaal van Paradiso. Het zomerse zestal is nog lang niet uitgefeest en komt naar Leiden voor een daverende show @ Funked Up!   TenTemPiés zat de afgelopen jaren niet stil. Zo wisten zij verschillende shows in zowel binnen- als buitenland om te toveren in een waar volksfeest. Hun aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba krijgt je gegarandeerd aan het dansen. 10 november is het weer zomer!

Destructive Penguins

Iedere keer dat de programmeur zich laat overdonderen door een show van Destructive Penguins en zich afvraagt of het nog beter kan is tot op heden altijd bevestigd. Vandaar dat we blij zijn dat dit Leidse 7-tal, na afwezigheid van ruim 2 jaar, weer bij ons zijn! Verwacht ook hier een energieke en zomerse show. Het doel: met een explosieve cocktail van pop, hiphop en reggae met doordachte arrangementen niet alleen grenzen verleggen maar vooral ook mensen verbinden. Be prepared!

 

Rest van de programmering: tba