Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

CD release Lights on | Raisa & Band info

Vri 14 Jun | Theaterzaal | 20:15 Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

Poster Raisa & Band debut album Lights On in Scheltema Leiden

CD release Lights on | Raisa & Band

Ik besloot om het jaar 2018/2019 als tussenjaar in te gaan. Ik wilde echter wel een opvulling voor dit jaar. Mijn droom om een eigen album op te nemen, werd steeds aantrekkelijker. Ik nam de beslissing het gewoon te gaan doen. Ik verzamelde een band om mee heen van mede-muzikanten uit de kroeg en vrienden van de middelbare school. Met wekelijkse repetities kwam het einddoel steeds dichterbij.

Begin maart begonnen we met de studio sessies. We maakten lange dagen, waarbij absolute concentratie op elk moment geboden was. Ik ging ook alleen de studio in, om de meer akoestische nummers op te nemen. Elke weekend klonk het meer en meer als een geheel. Na drie weekenden was het klaar.

​De afrond fase zat vol leuke en nieuwe ervaringen: een release feest organiseren, website bouwen, foto’s maken, CD ontwerpen, posters en uitnodigingen, aan alles moest worden gedacht. Op 14 juni is de release in Scheltema Leiden. Iedereen is welkom en ik kijk er ontzettend naar uit! Ik zal live, met band en al, de hele CD ter gehoren brengen.