Cultuuragenda

« Terug naar alle evenementen

AFGELAST BEAT-MEET (11-04-2020) info

Zat 11 Apr | Theaterzaal | 11:00 Scheltema Leiden Marktsteeg 1 2312 CS Leiden Netherlands

Afgelast

INTERNATIONALE BEATLES’ VERZAMELAARS BEURS
IN LEIDEN OP ZATERDAG 11 april 2020.

The Beatles zijn al 50 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen!

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”.

50 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de “fab four” gedaan hebben. En Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zaterdag 11 april terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 42ste keer, “BEAT-MEET” plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er zijn standhouders uit binnen- en buitenland, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Japan en de USA) naar Nederland!! Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub. Schrijver Ed Dieckmann presenteert en signeert zijn boeken over het door de Beatles opgerichte “Apple” label en er is Beatles & Sixties Live muziek . Aan het verdere programma wordt nog gewerkt.

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

“BEAT-MEET 2020” in Leiden is open van 11-16 uur. De entree bedraag 5 Euro.

Beat-Meet 2020 mag je als Beatlesfan niet missen!

Voor meer informatie: Franck Leenheer 071-5131323.
YEAH YEAH YEAH!

Beat Meet 11 april 2020 in Scheltema Leiden