#FEEST | #BORREL | #HUWELIJK | #AFSTUDEREN | #PRESENTATIE | #CEREMONIE | #NOGMEERINTEVULLEN

Sinds 2000 verwelkomen allerlei verschillende feesten en partijen.

In Scheltema Leiden wordt getrouwd en gerouwd maar er worden ook regelmatig verjaardagen en afstudeerborrels bij ons gevierd. 

 

 

Omdat wij werken met uitsluitend professionals kunnen wij u tal van extra opties aanbieden. Zo kunnen wij een DJ voor u boeken maar ook een zaal laten versieren naar uw thema en wensen. Een aantal borrelhapjes of compleet drie-gangen menu erbij? Wij informeren u graag over wat er bij ons allemaal mogelijk is.

 

Scheltema Leiden is voor u en uw gasten makkelijk bereikbaar zowel als met de fiets, auto en trein. Onze locatie ligt op steenworp afstand van een parkeergarage en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.

 

In Scheltema Leiden gebeurt het!

technische gegevens

VERSCHILLENDE ZALEN VOOR GROEPEN VAN 15 TOT WEL 650 PERSONEN

VERHUUR IN COMBINATIE MET HORECA-ARRANGEMENTEN MOGELIJK ZOALS WALKING DINNER EN BROODJES

GOEDE TESCHNISCHE EN ZAKELIJKE FACILITEITEN

VLAKBIJ STATION LEIDEN CENTRAAL EN PARKEERGARAGE

Wij hebben vijf verschillende zalen en een terras(boot) in de zomer tot uw beschikking

Kom eens vanuit thuis of kantoor binnen kijken. Je kunt met de pijlen navigeren. Van harte welkom, leuk dat je er bent!

“In het voorjaar van 2018 gingen wij trouwen. Wij kozen voor Scheltema Leiden vanwege de fantastische ligging, het karakteristieke gebouw en de geboden service”

 

– Olivier & Cleo – 

Nieuws & Updates

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Scroll naar top

COVID-19 UPDATE & STATEMENT

Na de persconferentie van 14 september jl. hebben wij besloten om voor onze gasten twee opties te hanteren. Op deze manier bieden we organisatoren de volgende twee keuzes tot toegang:

Optie 1: Toegang met vaccinatie- of testbewijs
Dit houdt in dat we tot 00:00 open zijn zonder de anderhalve meter restrictie . Hierbij is een vaccinatie- of testbewijs voor toegang verplicht. Zo is het mogelijk om weer feesten bij ons te kunnen organiseren.

Optie 2: Toegang zonder vaccinatie- of testbewijs
Het is ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren zonder een vaccinatie- of testbewijs. Echter is dat alleen mogelijk indien er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Hierbij krijgt iedereen een zit- of staplaats toegewezen. Ook hier kan het evenement tot maximaal 00:00 duren.


Vragen?
Bel 071 5144 441 / info@scheltemaleiden.nl