#FEEST | #BORREL | #HUWELIJK | #AFSTUDEREN | #PRESENTATIE | #CEREMONIE | #NOGMEERINTEVULLEN

Sinds 2000 verwelkomen allerlei verschillende feesten en partijen.

In Scheltema Leiden wordt getrouwd en gerouwd maar er worden ook regelmatig verjaardagen en afstudeerborrels bij ons gevierd. 

 

 

Omdat wij werken met uitsluitend professionals kunnen wij u tal van extra opties aanbieden. Zo kunnen wij een DJ voor u boeken maar ook een zaal laten versieren naar uw thema en wensen. Een aantal borrelhapjes of compleet drie-gangen menu erbij? Wij informeren u graag over wat er bij ons allemaal mogelijk is.

 

Scheltema Leiden is voor u en uw gasten makkelijk bereikbaar zowel als met de fiets, auto en trein. Onze locatie ligt op steenworp afstand van een parkeergarage en op nog geen tien minuten loopafstand van het Leiden Centraal Station.

 

In Scheltema Leiden gebeurt het!

technische gegevens

VERSCHILLENDE ZALEN VOOR GROEPEN VAN 15 TOT WEL 650 PERSONEN

VERHUUR IN COMBINATIE MET HORECA-ARRANGEMENTEN MOGELIJK ZOALS WALKING DINNER EN BROODJES

GOEDE TESCHNISCHE EN ZAKELIJKE FACILITEITEN

VLAKBIJ STATION LEIDEN CENTRAAL EN PARKEERGARAGE

Wij hebben vijf verschillende zalen en een terras(boot) in de zomer tot uw beschikking

Kom eens vanuit thuis of kantoor binnen kijken. Je kunt met de pijlen navigeren. Van harte welkom, leuk dat je er bent!

“In het voorjaar van 2018 gingen wij trouwen. Wij kozen voor Scheltema Leiden vanwege de fantastische ligging, het karakteristieke gebouw en de geboden service”

 

– Olivier & Cleo – 

Nieuws & Updates

Eindelijk Coronavrij!

Het moment waar we allemaal zo lang op hebben gewacht, eindelijk is Nederland en de wereld coronavrij! “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute

Read More »
Nieuws

Fijne feestdagen

Lieve vrienden, relaties, bezoekers en kennissen, We wensen jullie een aantal mooie dagen met die paar mensen die bij jullie mogen zijn! Wees goed voor anderen maar ook vooral voor jezelf! We missen jullie! Scheltema Leiden

Read More »
Cultuur

Mundus Quartet verplaatst

Mundus Quartet verplaatst naar 07-02-2021 Het evenement van De X met Mundus Quartet is verplaatst naar zondag 2 februari 2020Tickets blijven geldig maar mocht je restitutie van je oude kaartje willen neem dan contact op met de organisatie via xx @ xx . xx

Read More »
Cultuur

Veenfabriek gaat ervoor

Veenfabriek gaat ervoor De Veenfabriek onderzoekt de komende jaren de vraag ‘Waar doe je goed aan?’. Als startsein creëren we een uniek cadeau dat je in december kunt weggeven.Het Geluksdingen in je dinges (ver)geefpakket is NU -tot uiterlijk 13 december- te bestellen.Het pakket bevat genoeg lekkers om met twee mensen van te smullen!

Read More »

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Scroll naar top